Szürreális okból ment neki a magyar ellenzék a cseh liberálisoknak

2024. március 20. 10:38

Vélhetően a Magyarország ellen dolgozó momentumos politikusok akadtak ki az ANO-ra, amiért megvédte Orbán Viktort.

2024. március 20. 10:38

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

***

A magyar ellenzéki kollégáit felháborította, hogy az ANO megvédte Orbán Viktort – többek között erről is beszélt az Aktualne oldalnak adott interjújában Ondrej Knotek cseh európai parlamenti képviselő. Az ANO a Renew Europe, azaz a liberális frakció tagja.

Orbán Viktor egyszerűen egy sikeres államférfi, mi pedig úgy gondoljuk, hogy a közép-európai térségen belül igenis szükség van a kommunikációra

– indokolt a politikus, aki nem nevezte meg a háborgó ellenzéki képviselőket. A Renew Europe pártcsaládot Magyarországról a Momentum képviseli.

A párt elnöke, Donáth Anna és baloldali szövetségesei egyébként hosszú évek óta küzdenek Magyarország pénzügyi ellehetetlenítésének érdekében. A szintén momentumos Hajnal Miklós eközben büszkén hirdeti, hogy Magyarország ellen dolgoznak.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­y­­o­­­k­ ­v­­á­r­­n­a­k­­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
szabadabb
2024. március 20. 21:35
Donáth anna takarodjon a picsába! Van elég bajunk nélküle is!
Vasalo
2024. március 20. 12:44
Kedves Polt Péter. A német, egészen biztosan mintademokratikus példát követve ( Seller ügy), nem lehetne ezeket a hazaárulokat is kitiltani hazájukbol? Legalább meg kéne probálni, ha már a hazai igazságszolgáltatás nem talál kivetni valot ilyen senkik munkásságában.?
pollip
2024. március 20. 11:35
Megkaptam Donáth szórólapját. El akarja nekünk hozni Európát!!!!! Ezt nem tudom értelmezni, mivel európában élünk. Európa egyébként sem mozgatható földrész, hogy csak úgy felkapja és máshová viszi. A másik, hogy ne tegezzen!!!!! Nagyobb és vastagabb betűvel van szedve, hogy: renew Europe. Alatta kicsi vékony betűkkel, hogy : momentum. Ki fizette a szórólapot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!