Nekihajtott a Buckingham-palotának, fegyveres őrök vették őrizetbe

2024. március 10. 15:19

A londoni rendőrség vizsgálatot indított az eset körülményeinek feltárására.

2024. március 10. 15:19
null

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / AFP

A Buckingham-palota kapujának hajtott egy autó, vezetőjét rongálás gyanújával őrizetbe vették: a Scotland Yard rövid vasárnapi tájékoztatása szerint az incidens még szombat hajnalban történt, a gépkocsi vezetőjét fegyveres rendőrök vették őrizetbe, majd kórházba szállították. 

A hatósági beszámoló szerint ugyanakkor sérülés nem történt. A londoni rendőrség vizsgálatot indított az eset körülményeinek feltárására. A közösségi médiafelületeken megjelent fotókon egy kék, ötajtós jármű látszik a Buckingham-palota - a brit királyi család első számú londoni rezidenciája - díszes kovácsoltvas főbejáratánál, bekapcsolt vészvillogókkal. 

Vasárnap a kaput palánkok fedték. 

Tavaly májusban a londoni miniszterelnöki hivatal és a pénzügyminiszteri rezidencia utcája, a Downing Street kerítésének ütközött egy autó. A gépkocsi vezetőjét szándékos rongálás és közúti veszélyeztetés gyanújával vették őrizetbe. A rendőrség nem sokkal később bejelentette, hogy nem kezeli terrorizmussal összefüggő cselekményként az incidenst.

(MTI)

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­­g­ö­­s­­­ ­­­l­­­á­n­­­y­o­­­k­ ­­v­­á­­r­­­n­a­­­k­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
backstablive
2024. március 10. 18:31
Kecskebaszó volt vagy csak pszihikai eset vagy mindkettö?
Pandaka pygmaea
2024. március 10. 15:22
Ezek a mi kerítésrángató momentumos faszfejeink? Vagy ezek mindenhol egyformák?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!