Itt tart ma Németország: arra buzdítják a gyerekeket, hogy politikai okokból jelentsék fel a honfitársaikat

2024. március 18. 06:12

A hazafiak veszélyt jelentenek az uralkodó osztályra.

2024. március 18. 06:12
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: OLIVER BERG / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

„Mikor jelentsük fel apánkat, anyánkat?! – egyelőre még csak Németországban. Nézzük csak meg, hogy a totálisan ellenőrizetlenül beáramló bevándorlókkal teli Németország kies vidékén mivel telik egy titkosszolga hétköznapja.

Brandenburgban a tartományi alkotmányvédelmi hivatal vezetője a Deutschlandfunk közszolgálati rádiónak elmondta: gyakran jár oktatási intézményekbe, és olyankor minden osztályban megkérdezi: »Hányszor jelentettetek eddig jobboldali videókat?« Nem, nem a terroristák, bűnbandák után nyomoz‼️ Az túl egyszerű lenne. A sulikat járja és arra buzdítja a kedves gyerekeket, hogy politikai okokból jelentsék fel a honfitársaikat.

Itt tart ma Németország, de az egész nyugat is. Miközben vadul készülnek a háborúra azokat vegzálják, akik szeretik a hazájukat (legutóbb ezért a bejegyzésért vettek elő egy 16 éves lányt : »Németország nem egy hely, hanem a haza«.) és talán még harcolnának is érte. Ám mivel a globalizmus ideológiája sem hazát, sem a nemzetet, sem a családot nem ismeri, ezért az a paradox helyzet állt elő, hogy a hazifiak veszélyt jelentenek az uralkodó osztályra – öntudatos polgárok polgárok fegyverrel a kézben, hát hova vezetne ez?!, kiáltanak fel – ezért inkább (illegális) migránsokból álló zsoldosseregre bízná a sorsát.

Szavamra megérdemelnék őket; de mi nem. Ne hogy azt gondoljátok, hogy a hazai csatlósaik, nem követnék őket, ahogy eddig is tették, minden jogtiprásban és hülyeségben!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­ö­­­g­­­ö­s­­ ­l­­­á­n­­­y­o­k­­­ ­­v­­á­­r­­n­­a­­k­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
pink_vader
2024. március 18. 17:48
Ott nagy, mondhatni történelmi hagyománya van a besúgásnak…
jan36
2024. március 18. 16:26
Veszedelmes szerzet lehet a kiscsaj! Három vörösnyakú rendőr kellett hozzá... És milyen iszonyatos bűncselekmény! Biztos, gondolatban már elverte a libsi-buzi és Hammer-bandát. Vagy - legalábbis - kicsikarják belőle (némi unszolással) a kihallgatáson. Ha már a német sajtó (és az olasz is) volt szíves beleállni az olasz fúria és testvérei ügyébe, javaslom, hogy a magyar sajtó is járjon utána a dolognak és a lehető legszélesebb körben adja hírül aggódásunkat a sérült német jogállamisággal kapcsolatban.
bokrosbirka
2024. március 18. 14:56
A vörösnácik ismét bevezetik a gestapót meg a gestanyót! Hajra dinnye kloáka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!