Brutális számok: évek óta nem látott hadgyakorlattal készül a NATO Oroszország ellen

2024. március 16. 15:00

Kilencvenezer NATO-katona vesz részt a hadgyakorlatban.

2024. március 16. 15:00

Fotó: NIKOLAY DOYCHINOV / AFP

Stadfast Defenders – ezen a néven zajlik a NATO hadgyakorlata, amelyben részt vesz mind a 32 szövetséges ország több mint kilencvenezer katonával, derül ki a hivatalos YouTube-csatorna tájékoztatásából. A gyakorlat a szövetség új védelmi tervein alapul, és bemutatja, hogy a NATO képes gyorsan bevetni az Észak-Amerikából és a szövetség más részeiből érkező erőket Európa védelmének megerősítésére.

Macron vészjósló nyilatkozatai

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Emmanuel Macron francia államfő nemrég kijelentette, hogy „ha Oroszország megnyeri a háborút Ukrajna ellen, akkor Európa hitelessége nullára csökken”.

Franciaország csapatai Ukrajnában lesznek, én vagyok Franciaország elnöke és én döntök”

hangoztatta Macron.

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-81
2024. május 11. 23:11
🍓 ️ ­I­g­a­z­­i n­­i­­­m­­f­­­o­m­á­­­n­i­­­á­­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Antifleto
2024. március 16. 19:30
Hát akkor baszódj meg Macron mi Nato tagként ebben nem veszünk részt
Hobby024
2024. március 16. 18:40
A Hőscincér, aki beleviszi Európát a háborúba. Láttuk a 2. világháborúban hősiességüket, ott is inkább a németeket kiszolgáló kurváikról váltak híressé. Most azt hiszik Oroszország messze van, majd megvédik őket a buta, seggnyaló lengyelek, akik kardot csörgetnek és nem tanulnak a történelemből. Ha háborúba keveredik a NATO, az nem olyan lesz, mint, amit Micron elképzel. Itt nem fog tudni elbújni öreg kedvese szoknyája (gatyája) mögé. Addig provokálják az oroszokkal most már egy tömböt alkotó Kínát, Észak-Koreát, Iránt, amíg nagyon csúnya vége lesz a történetnek.
lájkbajnok
2024. március 16. 18:37
Alapjogokért Központ: KÉSZÜLJETEK! https://www.klubradio.hu/data/keszuljetek_facebook.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!