Álmatlan éjszaka: megemlékeztek a terrortámadás áldozatairól a budapesti orosz nagykövetség épülete előtt is

2024. március 23. 21:36

Sokan nem aludtak itthon sem, Oroszországban sem – mondta az egyik gyászoló.

2024. március 23. 21:36
null

Nyitókép: Teknős Miklós

 

Szombaton megemlékezést tartottak a péntek esti moszkvai terrortámadás áldozataira emlékezve a budapesti orosz nagykövetség előtt. Az eseményre egy-két óra leforgása alatt nagyon sokat érkeztek, hogy részvétet nyilvánítsanak és kifejezzék együttérzésüket. Virágok és mécsesek lepték el az épület kerítése elé kihelyezett asztalokat – olvasható a Magyar Nemzeten

Egész nap ez járt a fejemben, úgy éreztem, el kell jönnöm és meg kell emlékeznem az áldozatokról” – mondta a helyszínen egy hölgy. Egy másik résztvevő oroszként kötelességének érezte, hogy megemlékezzen egy szál virággal és egy gyertyával a honfitársairól.

Sokan nem is aludtak éjszaka. Oroszországban és itt sem” – mondta az a középkorú nő, aki állítása szerint még fel sem fogta a történteket. 

A terrortámadásban a legutóbbi jelentések szerint 133-an veszítették életüket. 

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­g­ö­­s­­ ­l­­­á­­­n­­­y­o­­k­ ­­v­­á­­­r­n­a­­k­­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Tboyka
2024. március 24. 08:13
Hát nem csodálkoznék, hogy ha az oroszok atomot dobnának oda, ahol sejtik az iszlám állam embereit. Amennyire mostanában fel vannak hergelve.
koronaszepe
2024. március 24. 07:30
Mindenképpen felelős Putyin a történtekért. Ha hamis zászlós művelet volt, ha nem. A helyzetet ő állította elő!
Kovács Ubul
2024. március 24. 06:47
A vizesblokkokba több tucatnyian menekültek és megfulladásukig tartották a kapcsolatot a külvilággal, de a mentőegységeknek felsőbb helyről nem engedélyezték a bevetést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!