Hoppá: Zelenszkij elképzelhetetlennek tartja, hogy Donald Trump Putyin oldalán állna

2024. február 26. 22:11

Az interjú során figyelmeztetett arra, hogy amennyiben Washington felhagy Ukrajna támogatásával, „emberek millióit fogják megölni”.

2024. február 26. 22:11

Elképzelhetetlennek nevezte Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a CNN amerikai hírtelevíziónak adott, helyi idő szerint hétfő este adásba kerülő interjújában, hogy Donald Trump volt amerikai elnök Vlagyimir Putyin orosz elnök oldalán állna.

Nem értem, hogy állhatna az oldalára, ez elképzelhetetlen lenne” 

– fogalmazott Zelenszkij az interjúban, amelyből előzetes részleteket tett közzé a csatorna. „Nem hiszem, hogy Donald Trump ismeri Putyint. Tudom, hogy találkoztak (...), de sosem harcolt vele” – tette hozzá.

„Azt hiszem, nem érti, Putyin sosem hagyja abba” – fogalmazott. Az interjú során Zelenszkij figyelmeztetett arra, hogy amennyiben Washington felhagy Ukrajna támogatásával, „emberek millióit fogják megölni”.

(MTI)

Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laurahann
2024. február 28. 08:37
Dehogy áll Putin oldalára!! De nektek egy kanyi vasat nem ad többé. Se lóvét, se fegyvert. Ezt nevezd, aminek akarod nácigci.
akkor ki
2024. február 27. 08:03
tévedsz drogos!
szarvas-2
2024. február 27. 07:39
Kétségbeesett zsidó polyáca. Ha Trump leváltja a gyilkos Victoria Nudelmannt-a csatlósai sem tudják intenziven "tolni" az uki projektet. Ennyike. A zsidó is tudja.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. február 27. 05:56
nyilván nem áll Putin oldalán, de a tiéden se
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!