Ennyi volt: Zelenszkij kirúgta a hadsereg főparancsnokát

2024. február 08. 18:06

Valerij Zaluzsnyij tábornok két éven keresztül szolgálta hazáját a fegyveres erők élén.

2024. február 08. 18:06

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közösségi oldalán (X) közzétett bejegyzésében jelentette be, hogy a jövőben már nem Valerij Zaluzsnyij vezeti az ukrán fegyveres erőket. Az elnök szerint az ukrán hadseregnek megújulásra van szüksége, és elérkezett a megújulás ideje. Zelenszkij a következőket írta: „Találkoztam Valerij Zaluzsnyij tábornokkal, és megköszöntem neki, hogy két éven át védte Ukrajnát. Megbeszéltük, hogy Ukrajna fegyveres erőinek megújulására van szükség. Arról is tárgyaltunk, hogy kik lehetnek az ukrán fegyveres erők megújult vezetésének tagjai.

Most van itt az ideje egy ilyen megújulásnak.

Javasoltam Zaluzsnij tábornoknak, hogy maradjon a csapat tagja. Mindenképpen győzni fogunk! Dicsőség Ukrajnának!” – olvasható Zelenszkij bejegyzésében.

Nyitókép: X

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkaca
2024. február 08. 22:58
Kirúgni a hadsereg főparancsnokát? Veszélyes gondolat.
backsplash
2024. február 08. 22:28
Az erdészjelmezes törpe műve. Apák, férjek, fiúk, utcáról elrabolt fiatalok. Remélem, van pokol és a legrohadtabb ördögök várják ott ezt a kisfaszú műzsidót. https://t.me/Novichok_Rossiya_2/584
B_kanya
2024. február 08. 21:26
Ez most a kék vagy a barna szemű zsalu volt? ;)
ügyvéd
2024. február 08. 21:01
Már nem sok idő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!