Egyre súlyosabb a helyzet: saját bevallása szerint egy évtizedekkel korábban elhunyt francia elnökkel beszélgetett Biden

2024. február 06. 13:20

Joe Biden egy Las Vegas-i rendezvényen borzolta a kedélyeket.

2024. február 06. 13:20

Joe Biden amerikai elnök Donald Trump esetleges második elnökségének veszélyeire akarta felhívni a figyelmet egy Las Vegas-i rendezvényen. Az amerikai elnök azt mondta, hogy nemrég találkozott „a németországi Mitterranddal” – írja a Fox News.

François Mitterrand 1981 és 1995 között volt francia elnök és 1996-ban elhunyt.

Minden valószínűség szerint Biden egy olyan történetet próbált újra felidézni, amit már többször elmondott. Az említett találkozó még 2021-ben történt a G7-es csúcson – ahol természetesen Emmanuel Macron képviselte Franciaországot, nem pedig rég elhunyt elődje.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tavirozsa2
2024. február 07. 08:58
Annyira kínos volt a felvételt nézni... Ez Amerika? El kellene engedni ezt a bácsit pihenni...
miki1955
2024. február 06. 22:15
Ez a Biden egy nagyszerű elnök! Korábbi felszólalásai során a felvételek tanúsága szerint láthatatlan emberekkel fogott kezet, most meg kiderült, hogy halottakkal képes beszélgetni. Persze, ezen nincs mit csodálkozni, mert a 2020-as választási győzelméhez számtalan halott szavazata is hozzásegítette. Ez azt jelenti, hogy Biden egy parafenomén...
yonehom
2024. február 06. 21:12
Eggyel több ok arra, hogy nem ő irányít. Biden csak egy öregember, egy szerencsétlen báb, akit kihasználnak. Nem ő teszi mindezt. Hanem akik őt akarták és akarják. Akik egy gyámra szoruló bábot akarnak Amerika élén, hogy azt kedvükre manipulálhassák, vagy elvigye a balhét. Nem Biden elnök a hunyó. Ő nem egy rossz ember. Csak azt a hibát követte el, hogy alelnökként elfogadta az ajánlatot és bevásárolta magát Ukrajnába. Amit most elnökként védelmez. Ez egy csapda volt számára, amibe belement. Ezt most engedje el, és maradjon ember. Engedje el. És semmi bántódása sem esik. Csak nem ő lesz az elnök. Az oroszokkal meg tárgyalhat az ukrajnai érdekeltségeiről, ha az igaz utat választja és ember marad. Minimum kártalanítani fogják. Nem veszít semmit, és nem bántja senki. Békés öregkora lesz. Tegyen egy utolsó jót Amerikával és segítse Trump győzelmét. Különben elpusztítják azok, akik őt is megvezették és végül bűnbakként feláldoznák. Trump nem fog bosszút állni rajta.
herceg-3
2024. február 06. 19:06
Nahát...! Valamikor, nem is olyan régen még kezet is fogott a "túlvilági szavazóival"! Nem egyszer ráztak vele úgy kezet, hogy össze is szarta magát tőle....!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!