Remigráció

2024. január 22. 16:46

Sztálin foroghat a sírjában, ugyanis a XXI. század elején az etnikai kérdés egyes konfliktusokban ismét „vagonkérdéssé” válik.

2024. január 22. 16:46
null
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

»Vissza a feladónak!« – avagy a tömeges illegális migráció visszafordítása. A politikai Németországot most ez a fogalom tartja leginkább lázban. A »remigráció« lett a 2023-as év negatív szava, és az erről folytatott szakértői megbeszélésre hivatkozva tiltanák be az AfD-t. Sztálin foroghat a sírjában, ugyanis a XXI. század elején az etnikai kérdés egyes konfliktusokban ismét »vagonkérdéssé« válik: ami új, hogy világszerte elindult az északról délre való visszaáramoltatásról szóló vita.

»Aki fél Kalkuttát felveszi, az nem Kalkuttát menti meg, hanem maga is Kalkuttává változik« – Peter Scholl-Latour francia-német újságíró éles szemű megfigyelése jóval az újkori népvándorlás 2015-ös tetőzése előtt született, és ahol ismerik, rengeteget idézik. Az USA és Nyugat-Európa vonzó nagyvárosi régiói elérték befogadókapacitásuk határát, az északi félteke fejlett társadalmai már nem tudják az őket körülvevő régiók lakosságfeleslegét felszívni, pláne nem a jelenlegi tempóban.

A migráció az egyik legégetőbb kampánytéma:

a mainstream minden választás előtt megígéri, hogy »kezeli« azt, mint most a kötelező uniós szétosztási kvótával, ám a választás után mindig kiderül, hogy érdemben semmi sem változik.

A globalista elit nagy projektje jól halad, a nemzetállamok szerepét a nagy nemzetközi integrációk veszik át, amelyek a spekulánsoknak, multi cégeknek és a világhatalmi központoknak kedveznek. A tömeges migráció a nemzetállamokat gyengíti, különösen akkor, amikor globalista erők vannak hatalmon, és megkönnyítik a beáramlást vagy az állampolgársághoz jutást. Ezt látjuk most az USA-ban, ahová három év alatt hétmillió (csak 2023 decemberében 250,000) migráns érkezett. A migráció kezeléséről szóló vita annyira kiélezett, hogy a demokraták a beáramlás fenntartásáért még az Ukrajnának szánt amerikai segélyt is beáldozták.”

Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ddeak53
2024. február 12. 17:32
Az, hogy az inkriminált tavaly novemberben tartott potsdami találkozó "szakértői" lett volna, hazugság. Itt ugyanis magasrangú politikusok és pénzemberek jelentek meg, mintegy második harzburgi frontot alkotva. A szerző által alkalmazott jelző hamis sugalmazás, és azt mutatja, hogy a szerző szándékosan félrevezeti az olvasót (https://correctiv.org/aktuelles/neue-rechte/2024/01/10/geheimplan-remigration-vertreibung-afd-rechtsextreme-november-treffen/?fbclid=IwAR1lVBu74BvIwusgxrkA2ZXB_UvbIYvpXTz3FeeRhqsDgWE-llAh_HA72DU).
zolka50-52
2024. január 22. 19:44
"beáldozták" Ez helyesen magyarul feláldozták. Konzervatív ember tiszteli az anyanyelvét, nem használja libsik "menő" kifejezéseit.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. január 22. 18:46
Minek jöttek ide, takarodjanak vissza a Közel-Keletre!
states-2
2024. január 22. 18:15
Érthető, a komcsik az új választóikat látják a migrikben, akikkel örökre megváltoztathatják a választási eredményeket a javukra. Csak kritikus tömeg kérdése az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!