Nagy sebességgel érkezett a benzinkútra, mindent lerombolt a bolgár sofőr (videó)

2024. január 05. 20:11

Személyi sérülés azonban a csodával határos módon nem történt.

2024. január 05. 20:11
null

Szinte egész benzinkutat lerombolta egy német rendszámú Volvo a szlovákiai D1-es autópályán, a balesetben mégsem sérült senki, írja a Bumm.

A sztráda Pöstyéntől (Piešťany) Nagyszombat (Trnava) felé vezető oldalán történt ütközés során az autó teljesen elsöpörte a berendezéseket, amelyek törmelékei megrongálták az ott parkoló autókat és az üzemanyagtöltő állomás épületét is. A rendőrség közveszély okozásának bűncselekménye miatt indított eljárást az ügyben.

A nagyszombati kerületi rendőrség szóvivője szerint az anyagi kár meghaladja a 200 ezer eurót.  A sofőrrel végeztetett fúvókás alkoholteszt negatív eredménnyel zárult. A V40-es Volvo átvizsgálása során a rendőrök több olyan tárgyat találtak és foglaltak le, amelyek bűncselekmények elkövetésével lehetnek összefüggésben. A még zajló nyomozásra való tekintettel a rendőrség nem adott részletesebb tájékoztatást az üggyel kapcsolatban.

 

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. január 05. 22:27 Szerkesztve
bulgár,egy német rendszámú,svéd autóban a tótoknál?...ÓÓ
palicsi-2
2024. január 05. 20:30
Továbbra sem értem, hogy a Bulgáriában élők miért lennének bolgárok? Ők önmagukat is bugarin-nak nevezik! Ezen az alapon az ukrajnaiakat lehetne okránnak nevezni!
hlaci83
2024. január 05. 20:29
Mert digitális személyije volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!