Beperelték Madonnát, miután csúnyán átverte rajongóit

2024. január 20. 16:52

Egy hónapban három „problémás” koncertet is adott.

2024. január 20. 16:52

A New Yorkban szerdán benyújtott és a CNN által csütörtökön megszerzett iratok szerint hamis reklámozással és félrevezetéssel vádolják Madonnát, miután az énekesnő a múlt hónapban három koncertjét is este 22:30 után kezdte meg a brooklyni Barclays Centerben, 

holott a jegyek azt hirdették, hogy a koncertek 20:30-kor kezdődnek.

A kereset azt állítja, hogy a legtöbb koncertlátogató minden este 1 óra után hagyta el a helyszínt, ami jelentős kényelmetlenséget okozott számukra, többek között azt, hogy „korlátozott tömegközlekedéssel, korlátozott fuvarmegosztással és/vagy megnövekedett tömeg- és magánközlekedési költségekkel szembesültek ebben a késői órában. Ezen túlmenően sok jegytulajdonosnak, aki hétköznap este koncertre járt, korán kellett kelnie, hogy másnap munkába menjen és/vagy családi kötelezettségeiről gondoskodjon” – áll a panaszban. A felperesek csoportjába az Egyesült Államokban a turnéjára jegyet váltók tartoznak, és a felperesek meg nem nevezett összegű kártérítést kérnek, amelyet a tárgyaláson határoznak meg.

Nyitókép: MTI/EPA/Jason Szenes
 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patópál
2024. január 20. 22:33
A Barclays Centerben 19.000 férőhely van. Azt felszorozni kettővel és az amerikai átlag órabérrel, aztán lehet a kasszához fáradni.
Okostolyas
2024. január 20. 22:01
Nagyon helyes. Ez itt mar bevett szokas de amikre en mentem legalabb 8-8:30 kor elkezdodtek. Azert 10:30 egy kicsit keso.
ujujuj
2024. január 20. 19:24
Inkább azért kellene beperelni, mert az elmúlt 20 évben is énekelt. A korábbi időszakért csak azért nem, mert az már elévült. Ha csak be nem bizonyosodik, hogy madonna éneklése emberiség elleni bűntett, amire komoly esély van.
Kybon
2024. január 20. 19:05
A túlzott jólét meghülyíti a lipcsiket. Alig várják, hogy az ókori módi szerint legyenek jogaik (vagyis ha akarom, semmi)...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!