Amerikai nagykövet: „Éjjel-nappal Ukrajna támogatásáért fogunk dolgozni”

2024. január 02. 06:18

A nagykövet egyértelmű állásfoglalást tett.

2024. január 02. 06:18
null

Az Ukrinform szúrta ki, hogy az Egyesült Államok ukrajnai nagykövete, Bridget Brink újévi köszöntőjében kijelentette, hogy ő és a nagykövetség csapata éjjel-nappal Ukrajna támogatásáért fog dolgozni.

Ezen a napon, 2024 első napján és Oroszország teljes körű inváziójának 667. napján az önök bátorsága és rugalmassága inspirál bennünket, ahogyan a szabadságukért és függetlenségükért harcolnak. A csapatom és én továbbra is éjjel-nappal dolgozni fogunk önökért és Ukrajna demokratikus, virágzó és biztonságos jövőjéért

– mondta a nagykövet.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Valentyna Polishchuk / Global Images Ukraine via Getty Images

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2024. január 03. 07:55
Látjuk a virágzó jövőt, mocskos jenki. Az utolsó hoholig a befektetéseitekért.
lefty67
2024. január 02. 22:06
Ugyanolyan virágzó,bèkès,haladó demokráciát varázsolunk együtt Ukrajnából mint Irakból, Afganisztánból vagy Líbiából!
ZagerEvans2525
2024. január 02. 20:04
A beömlő pénzek 90%-a az amcsi fegyverlobbi martaléka lesz. Ezt VillogóAntal (Anthony Blinken magyarul) mondá nem rég. Eddig legalább a saját kormányuk stafírozta ily módon a saját fegyverkovácsait. A jövőben ajrópával fogja finanszíroztatni. Szép legújabb világ. És van olyan hülye nálunk is, akinek ez tetszik. Menjen ki túrista útlevéllel hoholiába, jelentkezzen frontszolgálatra. Nálunk ez törvénysértő, de az ismeretlen helyű tömegsírból nem fogja az államunk hazarendelni csak azért, hogy bíróság elé állíthassa. Szóval: rá-rá hajrá, a fotelból már egész jól megy.
KötőDániell
2024. január 02. 19:14
Inkább hagynátok békén. Hasznosabb lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!