Pincsikutyák

2023. december 13. 17:20

EU-milliárdok Putyin haverjának, így hisztériázott az emlegetett szennyportál, a Politico.

2023. december 13. 17:20
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Magyarország ellenáll ennek az egész vircsaftnak, nem kér a társadalommérnökök és a lelkes politikai aktivisták megálmodta jövőből, ezért útban van.

Meg kell buktatni a nemzeti kormányt, a szuverenitást végleg feladó hazaárulókat kell kiválasztani helytartóvá, ennek eszköze a pénzek megvonása. Nem is értik Brüsszelben és az amerikai demokraták háza táján, miért nem omlott már össze a magyar gazdaság, miért nem tör-zúz az utcákon az elégedetlenség. Pedig ők mindent megtettek. A háborús uszítás is azért vált baloldali értékké, mert az oroszok ellen hatástalan szankciók, a rendelkezésre álló pénzek átcsatornázása a rendszerszintű korrupció melegágyának számító ukrán latorállam kasszájába gatyásított le minden tagállamot. Most pedig nem törődve a jól látható következményekkel, fel akarják venni az unióba a semmilyen feltételnek meg nem felelő, működésképtelen országot. Az amerikai demokraták pedig röhögnek, hiszen eddig is az ő zsebükben landolt az Ukrajnának adott támogatások kilencven százaléka.

EU-milliárdok Putyin haverjának, így hisztériázott a már emlegetett szennyportál, a Politico. Tisztázzuk akkor ezt is. A pénzt, aminek érkezése még egyáltalán nem biztos, nem Orbán Viktor, hanem a magyar nép kapná. A magyar miniszterelnök pedig nem oroszpárti, hanem a hazája érdekeit tartja elsődlegesnek. Nem Putyin haverja, hanem hazája felelős vezetője. Ezért politizál az idióta globalista baloldallal szemben. Akiket viszont nyugodtan nevezzünk Soros és Biden kézből etetett pincsikutyáinak.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 15. 22:09
Az Únió második legszegényebb országa Magyarország… Köszi,fidesz! 😢
Ugandai Bubu
2023. december 14. 15:48
A Ganajdics komcsi szennyportálozik, a nap vicce. Az állampárti terrort éltető geronrokrata szennymagyarok pusztuljanak!
fatman
2023. december 13. 22:52
ceterum censeo: a politiconál mindenkit ki kell rúgni!
llnnhegyi
2023. december 13. 20:54
Donáth Annált megragadta Pankotai Liluka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!