Kegyetlen felvételt tett közzé a Hamász a fogságban lévő izraeli túszokról (VIDEÓ)

2023. december 19. 18:18

Izraeli politikusok szerint a Hamász azért közölte a videót, hogy nyomást gyakoroljon az izraeli vezetésre.

2023. december 19. 18:18
null

Hétfőn tette ki azt a videót a Gázát irányító terrorszervezet, melyben három, októberben elrabolt izraeli túsz látható. Az egyik megszólaló a 79 éves Chaim Peri, akit a Nir Oz-ban lévő kibucból raboltak el a terroristák. A másik két túsz ugyanebből a kibucból származik, egyikük a 84 éves Amiram Cooper, másikuk a 80 éves Yoram Metzger a Times of Israel közlése szerint. 

A hatóságok egyelőre nem tudják, mikor készült pontosan a most nyilvánosságra került videó. 

A palesztin terrorszervezet már korábban is tett közzé hasonló felvételt a túszokról, ezt Izrael pszichológiai hadviselésnek titulálta, ezért az izraeli média egy része nem is számol be ezekről.

Izraeli politikusok szerint a Hamász azért közölte a videót, hogy nyomást gyakoroljon az izraeli vezetésre, hogy újabb túszszabadítási alkuk jöhessenek létre. 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. december 19. 20:52
Ez tényleg kegyetlen. Szinte vizuális hadviselés, olyan randák. Főleg a középső. És lefejezték őket, mint a 40 csecsemőt?
Szvv
2023. december 19. 20:14
Eleg oregek. Remeljuk nem sokat fognak fel mar abbol, ami tortenik veluk. De szepen felotoztettek oket tiszta egyen poloba. Milyen rendes ez a ham ass . 🤮
Hekimeki
2023. december 19. 18:54
Majd ha ráérek elkezdek sajnálkozni kurva anyátokat 🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽
sozlib_abschaum
2023. december 19. 18:36
Mit baszakodnak ilyen sokat az izreliek, tudvalévő, hogy legkésőbb 1 hét támadás után jönnek a szaros gyuri ngo-i.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!