„Ez már a mi országunk!” – muszlim suhancok megtámadták a Mikulást

2023. december 16. 20:55

Felszólították, hogy vegye le a jelmezét.

2023. december 16. 20:55
null

Talán nem mindenki tudja, hogy Németoszágban, Ausztriában és Svájcban a Mikulás (amely Szent Miklós püspökre emlékezteti az embereket) – értelemszerűen – püspöki ruhában szokott megjelenni – írja a Vasárnap.hu.

Az 54 éves Rainer B., ulmi származású férfi már évek óta ebben a ruhában járja a környékbeli városokat, falvakat december elején. De még soha nem történt meg vele az, ami az idén.

Múlt héten Königsalmban lépett volna fel a főtéren, a Königsplatzon. Azon a napon villamossal utazott Nordstadtból Sternbe. 17:15 körül szállt le, hogy elsétáljon a Königsplatzhoz, miközben már viselte a jelmezét. Az Untere Königsstraße gyógyszertár közelében öt-hat tizenéves, migráns suhanc közeledett hozzá az utca másik oldaláról. 

Előbb csak sértegették, mint „szajha fiát” és „kövér fattyút”, és felszólították, hogy vegye le a jelmezét. Majd üvöltve hozzátették, hogy ők muszlimok, és ez már az ő országuk

– számol be a portál.

Ezután neki is estek és elkezdték leszaggatni a jelmezét. A Mikulás védekezett, az egyiküket arcon ütötte, mire a támadók elmenekültek. Az éppen arra sétálók csak nevetgéltek, de senki sem akart neki segíteni. Nem volt mit tenni, a Mikulás szaggatott, rongyos ruhában lépett fel a gyerekek előtt.

Az eset után Rainer B. feljelentést tett a vandálok ellen. A rendőrségi szóvivő azóta bejelentette, hogy az ügyet átvette az Állambiztonsági Szolgálat amely mindig nyomoz, ha egy eseménynek politikai indítékai lehetnek.

Nyitókép: család.hu

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. december 18. 21:09 Szerkesztve
Olyan erdekes hogy ilyenkor nincs itt egyetlen palesztin/muszlim/arab parti kommentelo sem..
evpus
2023. december 18. 05:55
A muszlimok takarodjanak oda, ahonnan jöttek!
Rodolfo
2023. december 17. 18:36
Ez biztos már a show része volt. Alkalmazkodott a helyi Santa Klaus a környezetéhez, a ruhái is autentikussá váltak a civakodás után. Mindenki sír az örömtől.
Mandiner444hu
2023. december 17. 17:51
Egy 20 éves iraki férfi terrortámadást tervezett egy karácsonyi vásár ellen az alsó-szászországi Helmstedtben. A férfit kitoloncolták, és azonnal határozatlan idejű beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el ellene – közölte a szász-anhalti belügyminisztérium.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!