A nemzetközi baloldali erők elleni küzdelemről tárgyalt Orbán Viktor az új argentin elnökkel

2023. december 10. 09:44

Javier Milei beiktatási ünnepségére vasárnap kerül sor Buenos Airesben.

2023. december 10. 09:44
Argentina Elections

Orbán Viktor személyesen is gratulált Javier Mileinek a választási győzelemhez, és magyarországi hivatalos látogatásra hívta meg az új államfőt.

Egyeztettek a magyar-argentin kétoldalú kapcsolatok fejlesztési lehetőségeiről, valamint a politikai együttműködésről a nemzetközi baloldali erők elleni hatékonyabb küzdelem érdekében, fogalmazott a közleményben a sajtófőnök.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: AFP / Matías Baglietto / NurPhoto 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2023. december 10. 15:08 Szerkesztve
A baloldal tönkretette Argentína gazdaságát is, ugyanúgy ahogy a mienket és sok más országét, ezért el kell őket zavarni! Ez rendben is van, de Milei nem az alkalmas ember. Az USA dollárt akarja használni az országában, amitől a letöbb ország szabadulni akar. Kadhafi és Szaddam is meg akart szabadulni a dollártól, ezért távozott az élők sorából, de mára már többségben vannak a világon akik nem dollárban akarnak kereskedni. Nem csak Kína és Oroszország, de az arabok többsége és a többi dél-amerikai ország is. Argentína gazdasága romokban van, de az USA amelyik országba beteszi a lábát, abból az országból gazdasági gyarmata lesz. Ebben mi a jó az argentinoknak? Persze ettől mi még köthetünk velük mindkét országnak hasznos üzletet.
Tommaso
2023. december 10. 14:50
csapláros, a rezsim (SIKERESEN ) agymosott seggnyalója szerint: "a világ 70 %-a fideszes" Nos, egyrészt a világ 99%-a soha nem is hallott a FIDESZ-ról. A maradék, a mintegy 15 millió magyar közül általában 2- 2,5 millió szavaz erre a mai diktatórikus állampártra, sokan közülük kényszerből. Úgyhogy a 70% nehezen jön ki, még a 0,7 ezrelék sem.
Tommaso
2023. december 10. 14:45
Egy nem létező, nagy baromságról, a nemzetközi baloldali erők elleni küzdelemről tárgyalt Orbán Viktor az új argentin elnökkel. 1. Egy dél-amerikai és egy európai vezetőnek nincs közös terepe. 2., A baloldal, a jobboldal, és még két másik világszemlélet közti vetélkedés inkább hazai terepeken zajlik, másodsorban az EP-ben. De ott nincs argentin képviselő egy sem. Melelsleg Orbánnak sokkal nagyob gondot okoznak a jobboldali keresztény konzervativ pártok, mint a baloldal, vagy a liberálisok. Ugyanis az európai jobboldal - mint macskát szarni - vágta ki soraik közül Orbánt.
csapláros
2023. december 10. 12:53
Átoperált Kiscsoportos 2023. december 10. 11:53 "Minél szegényebb valaki, annál valószínűbb, hogy fideszes" (HVG) ... Ja, ja. A világ 70 %-a fideszes, húgyagyú balfasz... 🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!