„A mi földünket kozákok fogják benépesíteni, nem pedig néhány zsidó” – meggyalázta a kijevi menórát egy ukrán férfi (videó)

2023. december 22. 19:12

Saját maga rögzítette, ahogy levizeli a hanuka alkalmából felállított menórát az ukrán fővárosban.

2023. december 22. 19:12

A Stranaua portál számolt be arról  Telegram-oldalán, hogy egy ismeretlen férfi miként gyalázta meg a kijevi Függetlenség terén felállított hanuai menórát.

A felvételen jól látható, hogy az elkövető határozott lépésekkel elindul a több méteres menóra felé, majd levizeli az azt körülvevő kordont.

A videó végén a következő monológ hangzik el tőle: „A tűz kialudt. A mi földünk ukrán föld. A mi földünket kozákok fogják benépesíteni, nem pedig néhány zsidó. 

Miért hal meg a mi népünk? Miért a zsidók telepednek le?”

Az Egységes Ukrajnai Zsidó Hitközség felszólítást intézett a lakossághoz, hogy aki ismeri a férfi személyazonosságát, jelentse őt, az információt pedig így továbbítani tudják a bűnüldöző szervekhez – írta a lap.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. december 23. 17:55
Ez egy ilyen dolog. A zsidókat utálják.
Dunhill67
2023. december 23. 16:53
ó...dehogynem butuska...kozákok...hát persze...jenkik,bazmeg
faramuci
2023. december 23. 14:12
Zsidóknak (cargill,monsanto,dupon) kótyavetyéltétek el a földjeiteket,te tudatlan köcsög.......!! Amit te levizelsz,az már nem a tiétek.
BAJA
2023. december 23. 14:05
kiülönösen nagy a népességnövekedés háborús helyzetben 🫣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!