Zelenszkij „nagyon csalódott” – kiszivárgott az Izraellel kapcsolatos terve

2023. november 05. 13:04

Váratlanul akart Izraelbe menni.

2023. november 05. 13:04
Zelenszkij

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök valóban azt tervezte, hogy a jövő héten Izraelbe látogat, de az utazás most a levegőben lóg, mert kiszivárgott a híre – mondta egy ukrán diplomata a The Times of Israelnek.

Azt akarta, hogy az utazás ténye akkor kerüljön nyilvánosságra, amikor izraeli földre lép”

 – mondta a diplomata. „Nagyon csalódott” – tette hozzá az ukrán elnökre utalva.

Benjamin Netanjahu miniszterelnök és Zelenszkij nem látogattak egymás országába azóta, hogy Oroszország 2022 februárjában megszállta Ukrajnát. De mivel Moszkva a Hamász tisztségviselőit látja vendégül, és az ENSZ-ben Izrael elleni határozatokat vezet be, Jeruzsálem talán közelíteni akar majd Kijevhez. A két vezető legutóbb szeptemberben találkoztak New Yorkban.

Nyitókép: DIRK WAEM / BELGA MAG / Belga via AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intar
2023. november 05. 20:29
Aki zelinszkijjel kokettál azt elviszi a dögvész.
Bi Tang Tomee
2023. november 05. 19:25
Valószínűleg az izraeliek szivárogtatták ki ezt a titkos látogatást
backsplash
2023. november 05. 18:27
Kibaszott pondrók. Kicsit elszállt magától a Podolják-csoport. Nagy szerencséjük van, hogy az ukrán ennyire buta és még nem koncolták fel őket.
omega
2023. november 05. 17:50
Csalódott, mert lassan nem lophat többet, és be kell majd osztania az összekuporgatott néhány milliárd dollárt. Az meg Kaliforniában hamar elfogy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!