„Megerőszakolom az anyádat” – így „vitatkoztak” a román parlamentben

2023. november 27. 21:11

A heves vitában az orosz szálak is előkerültek.

2023. november 27. 21:11
CIOLACU, Marcel

Megerőszakolom az anyádat” – Alfred Simonis, a román parlament megbízott szociáldemokrata elnöke szerint ezt mondta neki a hétfői ülésen egy „oroszbarát képviselő”, akinek a nevét szerinte nem is érdemes megemlíteni.

A sajtó azonban nyilván megemlítette: nem másról, mint a harmadik legerősebb román párt elnökéről, George Simionról van szó a Maszol.ro szerint.

A PSD-s politikus a „hitvány” jelzővel illette Simiont, aki szerinte már három éve így viselkedik, és az egyedüli személy, aki megregulázhatná őt, Moszkvában van.

Válaszul Simion a Facebookon azt üzente, hogy majd ő „megmutatja, hogy a képviselőház elnöke hogyan szidja és anyázza őt”. A botrány az ülés után a parlament folyosóján is folytatódott, ahol Simion „elkísérte” Simonist az irodájáig, és a mostohatestvéréről faggatta. A riporterek kérdésére azt mondta, hogy felháborította, amiért nem hagyták szóhoz jutni.

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: MTI/EPA/Robert Ghement

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pesszimista
2023. november 28. 08:23
Válasz akiaki-nak Ön példa is lehet arra amit írtam. Engem bánthat, de anyámat ne mert már meghalt szegény , nagyon jó asszony volt
Paplacs
2023. november 28. 08:14
Bezzegrománia. Mi meg sírunk, hogy a Jakab mekkora suttyó. Ezek mellett ő is csak kispályás.
lesmiserables
2023. november 28. 08:13
Miért kellett a borsodi cigányoknak parlamentet adni külön országgal?
Gullwing
2023. november 28. 07:57
Gondolom nem újdonság hogy most eszembe jutott hogy: bezzegrománia 🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!