Közelharcban likvidálja az izraeli hadsereg a terroristákat (VIDEÓ)

2023. november 05. 10:20

A cél: a megsemmisítés.

2023. november 05. 10:20
Israeli attacks continue on the 27th day in Gaza

Az Izraeli Védelmi Erők közlése szerint a Gázai övezetben egy héttel ezelőtt indított szárazföldi offenzíva kezdete óta több mint 2500 célpontra mértek csapást szárazföldi, légi és haditengerészeti erők. Mint fogalmaztak, 

szemtől-szembe vívják a harcot.

Az IDF szerint az éjszaka folyamán a csapatok folytatták a Hamász terrorszervezet ellen folytatott harcokat Gáza északi részén. Állításuk szerint repülőgépeket is vezényeltek a térségbe, hogy csapást mérjenek a Hamász infrastruktúrájára, fegyverraktárakra, megfigyelőállásokra és parancsnoki központokra.

Nyitókép: Belal Khaled / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. november 06. 15:24
Mindenki terrorista, aki ellen mer állni a zsidó megszállásnak. És nem csak Gázában...
Hekimeki
2023. november 05. 23:21
Azért ha jól belegondolunk és a Kis festő barátunk nem munkatáborokat épített volna a hulladékoknak, hanem tényleg azt tette volna amiből folyamatosan kárpótolva élősködnek, országokat kizsákmányolva tengetik qrva jó életüket, most NEM LENNE sem háború sem a világot veszélyeztető harmadik..... Zselé is zsidó ott is háború....ahová beteszik a blankolt faszukat ott előbb vagy utóbb elnyomás lesz vagy háború ❗❗❗❗❗Tommaso meg takarodj innen a qrva anyádba a hvg meg a takony 444 való neked ott toljad a propagandádat 🤮🤮🤮🤮🤮
Tommaso
2023. november 05. 19:31
"Közelharcban likvidálja az izraeli hadsereg a terroristákat". Reméljük mindet, és akkor a minket, magyarokat, európaiakat ért fenyegetésüket az iszlamista terroristák nem lesznek képesek valóra váltani.
Tommaso
2023. november 05. 19:08
zavulon, ha nincs mondanivalód a témával kapcsolatban, akkor inkább kussolj. Akkor nem égeted magad. Azt irtam, hogy robbantásokat, terrormerényleteket kizárólag arab, iszlamista terroristák követnek el. Zsidók egyet sem, keresztények is csak elenyésző számút. Ezért aljasság a zsidókat mószerolni. zavulon, a kedvedért direkt egyszerűen fogalmaztam, de úgy látszik hiába. Csak nem érted.:-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!