Kadirov mindhárom fia megkapta a csecsen parlament legmagasabb kitüntetését

2023. november 09. 19:09

A 15 éves Adamnak, – aki nemrég megverte a koránégető Nikita Zsuravelt – ez a hatodik kitüntetése az utóbbi időben.

2023. november 09. 19:09

Ramzan Kadirov három fia – Akhmat, Eli és Adam – megkapta a csecsen parlament legmagasabb kitüntetését, a „Daimekhkan Siy” (A haza becsülete) kitüntetést – közölte a köztársaság sajtóminisztériumának vezetője, Akhmed Dudajev.

Akhmat, Ali és Ádám ragyogó példa a fiatalabb generáció számára! 

Kora gyermekkoruktól kezdve tanulják a Szent Koránt, és jól teljesítenek a tanulásban, a sportban és a társadalmi tevékenységekben. A tiszteletreméltó Kadirov család többi képviselőjéhez hasonlóan ők is népünk igazi büszkeségei, akik minden tettükkel a haza érdekeit igyekeznek szolgálni!” – idézi Dudajev szavait a Meduza. A cikk szerint Akhmat Kadyrov 18 éves, Eli pedig 16 éves. A 15 éves Adamnak, aki a grozniji előzetes letartóztatási központban megverte a korán égetés miatt letartóztatott Nikita Zsuravelt, ez a hatodik kitüntetése az utóbbi időben. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2023. november 10. 06:23
Türk morál.
Bell & Sebastian
2023. november 09. 23:52
Nincsen jogunk belepofázni egy iszlám államvallású társadalom működésébe, amig nem bántanak bennünket. A békének ez az ára, el kell viselni. Az orosz se egyszerű népség. Aki nem hiszi, nézze meg az Iván, a folyami rák -című galaktikus eposzt az Otava Yo előadásában. Csak nehogy leessen az álla.
robogo72
2023. november 09. 23:13
Apa, menő vagyok az amcsis csúzlival mi ?
macskusz-4
2023. november 09. 20:15
A Főnökről is legyen ilyen. A lányokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!