Élő adásban kritizálta a Hamászt a gázai palesztin, gyorsan elvették tőle a szót (VIDEÓ)

2023. november 15. 19:48

Az interjúalany azt kérte számon a gázai terrorszervezeten, miért a kórházban bujkál.

2023. november 15. 19:48
null

Érdekes videót szúrt ki a Neokohn: az al-Dzsazíra riportere egy gázai kórházban készített interjút egy sérült, idős férfival, aki azt kérte számon a Gázát irányító terrorszervezettől, hogy miért egy kórházban húzta meg magát és használja azt katonai célokra. 

Ami történik, bűncselekmény! Miért közöttünk bujkál az ellenállás? Miért nem a pokolban bújnak el? Ők nem ellenállás!”

– fogalmazott a férfi, mire a közel-keleti csatorna riportere gyorsan elfordult, megszakítva az interjút és hosszú monológba kezdett. A feldúlt interjúalanyt láthatóan meglepte a riporter viselkedése, majd annak beszéde során még azért folyamatosan szidta a Hamászt. 

Az izraeli védelmi erők csapatai jelenleg a Hamász főhadiszállásaként ismert al-Sifa kórháznál vívnak ádáz csatákat. 

Nyitókép: X

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. november 15. 23:49
"julius68-2 nov. 15. 20:33Ghazi Hamad2, a Hamász külügyminiszter-helyettese interjút adott a BBC-nek. Azonban amikor a riporter, Hugo Bachega arról kérdezte, hogy mivel indokolja az ártatlan civilek megölését, akkor Hamad egyszerűen a földre dobta a mikrofonját, és otthagyta az interjút." Jajaja: https://mandiner.hu/kulfold/2023/10/felbeszakitotta-a-bbc-s-interjut-a-hamasz-tisztviselo-amikor-a-megolt-izraeli-civilekrol-kerdeztek-video
bornemissza-3
2023. november 15. 20:57
Valahogy nem ezt akarta hallani a kéksapkás terrorista.
FreeEurope
2023. november 15. 20:44
A kék sisak azért van, mert oda kell ereszteni a golyót? Avagy, maga most éppen meghal. Rossz magának? Mit üzenne a világnak?
Mich99
2023. november 15. 20:36
nemcsak az al-Dzsazíra, de a nyugati hazugság gyárak is (BBC, NBC, CNN stb) ilyen Hanász-terroristákat küld be "független újságíróként". Még jó, ha csak elfordul az őszinte gázai polgártól és nem lövi le...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!