Budapestre látogat Erdogan, már az időpont is megvan

2023. november 27. 12:59

A Magyar-Török Felső Szintű Stratégiai Együttműködési Tanács ülésére érkezik a török elnök.

2023. november 27. 12:59
null

Mehmet Fatih Kacır ipari és technológiai miniszter a múlt heti magyarországi látogatása után vasárnap nyilatkozott, ami alapján Recep Tayyip Erdogan december 18-án Budapestre látogat – adta hírül a török sajtó

A decemberre tervezett találkozón az augusztusi látogatáson napirendre került kezdeményezések felgyorsítására helyezik a hangsúlyt, különösen a védelmi ipari együttműködés területén.

Kiemelve a két ország közötti régóta tartó barátságot, a miniszter megemlítette a célt, hogy ezt a barátságot különböző területeken stratégiai együttműködéssé alakítsák át.

Nyitókép: MTI/EPA/Török elnöki hivatal sajtóirodája

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuzsa-963
2023. november 27. 20:09
Dobó István és Szondi György nagy örömére. Felhőbe hanyatlott a drégeli rom, Rá visszasüt a nap, ádáz tusa napja; Szemközt vele nyájas, szép zöld hegy-orom, Tetején lobogós hadi kopja. Két ifiu térdel, kezökben a lant, A kopja tövén, mintha volna feszűlet. Zsibongva hadával a völgyben alant Ali győzelem-ünnepet űlet. ,Mért nem jön a Szondi két dalnoka, mért? Bülbül-szavu rózsák két mennyei bokra? Hadd fűzne dalokból gyöngysorba füzért, Odaillőt egy huri nyakra!’ „Ott zöldel az ormó, fenn zöldel a hant Zászlós kopiával a gyaur basa sírján: Ott térdel a gyöngypár, kezében a lant, És pengeti, pengeti, sírván:” ...S hogy feljöve Márton, az oroszi pap, Kevély üzenettel a bősz Ali küldte: Add meg kegyelemre, jó Szondi, magad! Meg nem marad itt anyaszülte. „Szép úrfiak! immár e puszta halom, E kopja tövén nincs mér’ zengeni többet: Jertek velem, ottlenn áll nagy vigalom, Odalenn vár mézizü sörbet. -”
survivor
2023. november 27. 17:34
A Nationalelf ÚJ középpályás sora : Gündogan, Erdogan, Jatagan A középcsatár : Dzsingiszgan :-D
survivor
2023. november 27. 17:32
masikhozzaszolo KALIFA
survivor
2023. november 27. 17:31
Hát kérem, a törököt nem kedveljük. Tessék mondani, a franciát, németet, angolszászt,tótot, oláhot, rácot szeretni kellene ? REALPOLITIK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!