„Az októberi csak a főpróba volt” – először szólalt meg a Hamász rejtélyes főparancsnoka

2023. november 30. 22:10

Jahja Szinvar szerint a Gázát uraló terrorszervezet nem adja fel és küzdenek tovább.

2023. november 30. 22:10
null

Bár csütörtökön is folytatódott a túszok elengedése és látszólag tartanak a tárgyalások a Hamász és Izrael között, most a Gázát irányító palesztin szervezet vezetője baljós kijelentést tett. Jahja Szinvar az egyik legmagasabb rangú tagja a Hamásznak, a most megjelent üzenetben annyit mondott, hogy tovább küzdenek Izrael ellen és az 

októberi csak a főpróba volt. 

Jahja Szinvar az egyik legkeresettebb ember, az izraeli hatóságok előtt nem ismert a terrorvezér holléte. A jelentések szerint a következő órákban további nyolc, fogvatartott izraelit engednek el a gázai fogságból, amiért cserébe Izrael bebörtönzött palesztinokat enged szabadon. 

Egyelőre kérdéses, egyáltalán Gázában készült-e a megjelent hangfelvétel vagy egy külföldi rejtekhelyen – írja a Euronews. A hóvégi bejelentés volt a katonai parancsnok első nyilvános üzenete a háború megkezdése óta. 

Nyitókép: MAHMUD HAMS / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. december 02. 14:56 Szerkesztve
Nagyon bebaxok aznap este mikor ezt a gexit likvidálják. Kóser szilvával.
Szvv
2023. december 01. 22:30
Érdekes… egy mandineres zsidógyűlölő se kommentel ehhez a cikkhez.
survivor
2023. december 01. 20:09
Utálom a hummust. Es a Hamast.
survivor
2023. december 01. 20:08
P. nyilván kihasználja a Hamast. ÉS ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!