A szlovákok állítják: Budapest rengeteg kémet küldött Pozsonyba

2023. november 09. 21:22

Szövetséges országok közt nem szokás ennyi hírszerzőt küldeni egymáshoz – mondta egy szlovák kormánytisztviselő.

2023. november 09. 21:22
kém

A VSquare oknyomozó oldal hírlevele szerint a szlovák kémelhárítás rengeteg magyar kémet azonosított – számolt be róla az RTL. A portál egy szlovák kormánytisztviselőre hivatkozva írta meg, hogy a magyar hírszerzés által Pozsonyba küldött kémek magyar diplomáciai védettség alatt végzik munkájukat, közülük többen magas rangú hivatalos pozíciót töltenek be a pozsonyi magyar nagykövetségen és magyar állami intézményekben.

A VSquarenek egy állítólagos volt magyar hírszerzőtiszt meg is erősítette, hogy Magyarország tényleg fokozta a szlovákiai hírszerzői jelenlétét, ugyanakkor szerinte ennek szakmailag nem sok értelme van. Úgy vélte, Bécsben jobban megfelel a terep az effajta információszerzéshez.

Nyitókép: illusztráció, Pixabay

 

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsiga
2023. november 10. 13:39
Nekem egy magasrangú Nasa tudos erősitette meg hogy a föld fánk alakú melyett egy volt roszkozmosz kutató is megerősitett. Persze neveket nem mondok, de hidjétek el.
files32
2023. november 10. 10:06
Mit vártak a Putlerbaráttól?
Burdisgarage
2023. november 10. 08:12
Pozsony bazdmeg, benne van a nevében, Magyar város.
Chekke-Faint
2023. november 10. 07:32
Úgy hallottam James Bond is ott van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!