Wir schaffen das!

2023. október 20. 11:59

A második világháború óta nem volt arra példa, hogy számos európai nagyvárosban zsidók meggyilkolását ünnepeljék.

2023. október 20. 11:59
null
Apáti Bence
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Nos kérem, most, hogy Európa épp azzal kénytelen szembesülni, hogy muszlim migránsok fékevesztetten ünneplik több ezer civil, nők, gyerekek, csecsemők lemészárlását, miközben vörös fejjel, gyilkos dühvel szidják Izraelt és a zsidókat, nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem, kedves németek, újfent nekünk, kulturálatlan, gumicsizmás magyaroknak volt igazunk, baromira nem tudtátok megcsinálni.

A baloldal belebukott ebbe a feladatba. Nyugat-európai politikusok, ezt elk…rtátok! Nem kicsit, nagyon! Merthogy Nyugat-Európát valósággal sokkolta a múlt szombat reggeli terrortámadás és a brutális mészárlásról készült videók, képek és beszámolók. Az azt követő események pedig olyan bénult döbbenetet okoztak, amelyet régóta nem volt kénytelen elszenvedni a kontinens. A második világháború óta nem volt arra példa, hogy számos európai nagyvárosban zsidók meggyilkolását ünnepeljék.

Nem otthon, a négy fal között, szégyenlősen vagy eldugott klubhelyiségekben, esetleg kocsmákban titokban, hanem a nyílt utcán.

Büszkén, minden gátlás nélkül. Szavak nincsenek arra, hogy zsidó vezetők arra kénytelenek felszólítani a híveiket, hogy a nyílt utcán ne hordjanak vallási jelképet és ne beszéljenek héberül. Ahogy az is teljesen elképzelhetetlen volt még néhány hete, hogy a német iskolákban zsidó diákokat kezdjenek terrorizálni, ütni-verni, szidni a migráns szülők gyermekei. De olyat is láttunk, hogy a chicagói BLM-mozgalom palesztin zászlós sárkányrepülőst ábrázoló posztot tett ki a Facebook-oldalára. Egy gyilkos terrorista képével ünnepelték a terrort. Egy olyan kegyetlen terroristával, aki miután leszállt, válogatás nélkül ölt meg minden eléje kerülő nőt vagy gyereket.

Eközben Brüsszel továbbra is úgy látja, hogy Palesztina támogatása elengedhetetlenül fontos. Agyrém. A helyzet az, hogy tíz éve még csak a Közel-Keleten voltak ilyen és ehhez hasonló jelenségek, ma viszont az arab világ dühe és antiszemitizmusa beköltözött Európába. És ne legyenek illúzióink, a terror is itt kopogtat a szomszédban. Nálunk ettől nem kell félni, mi biztonságban vagyunk, ahogy zsidó származású honfitársaink is, nálunk nem ünneplik a migránsok csecsemők lefejezését.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ALES BENO / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. október 22. 18:21
Die Juden sind unser Unglück. Vagy valami ilyesmi, assz'em.
faramuci
2023. október 21. 05:20
Merkel tévesztett,azt akarta mondani hogy : Allahu Akbar
lhotx
2023. október 21. 03:54
Mit tudhatod, Bence, mire gondolt Merkel mami! Mit tudhatjuk mi többiek?
Box Hill
2023. október 20. 18:11
És mely európai nagyvárosokban volt ilyen a világháború alatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!