Kőkemény testkamerás videó szivárgott ki az izraeli elitkommandó egyik akciójáról

2023. október 14. 15:28

A Shayetet 13 katonái több mint 60 palesztin terroristát öltek meg a szufai területen.

2023. október 14. 15:28
null

Drámai felvételeket tett közzé az izraeli hadsereg, amelyen bemutatják, hogy akcióznak elitkommandósaik. A közzétett felvételen többek között az látható, hogy a haditengerészet elit Shayetet 13 kommandós egységének csapatai szombaton visszafoglalják a Szufa településen található katonai állást a palesztin terroristáktól.

A fejkamerás videón az is látszik, hogyan harcolnak a katonák a Hamász terroristáival a bázison belül.

Néhányukat megölik, másokat pedig letartóztatnak – derül ki a videóból. Az akció során az izraeli katonák elérik a bázis bunkerét is, ahonnan kimenekítik túszként tartott társaikat. „Shayetet, Shayetet, maradj a bunkerben, jövünk” – kiáltja az egyik tiszt.

Az alábbiakban tekinthetik meg az akcióról készült felvételt:

Az izraeli hadsereg szerint a Shayetet 13 katonái szombaton Dél-Izraelben is tevékenykedtek, miután légi úton a helyszínre szállították őket a Hamász  invázióját követően a Gázai övezetből.

A Shayetet 13 katonái több mint 60 palesztin terroristát öltek meg a szufai területen, valamint Be'eri, Kfar Aza, Sa'ad, Mefalsim és Nir Oz városokban, és mintegy 250 túszt mentettek ki – derült ki az IDF beszámolójából. A nyilvánosságra hozott adatok szerint további 26 terroristát tartóztattak le a katonák, köztük a Hamász haditengerészeti erőinek egy magas rangú tagját.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. október 15. 06:51
Ha jól figyelsz, érdekes dolgot láthatsz. A felvételt készítő katona fegyveréből dőlnek ki a hüvelyek (tehát tüzel), miközben az ajtónál álló társára céloz? Saját embereiket lövik vagy netán hamisítás folyik vagy esetleg rosszul látok?
bagira002
2023. október 14. 23:57
Európába a betolakodó palesztinok Merkel-Ursula-Brüsszel kedvencei nem békés céllal jönnek , brüsszeli kommunisták exportált hadseregére szavazókra számítanak . https://www.youtube.com/watch?v=8sQJ_nQDsf8
Uztu
2023. október 14. 23:52
Izrahel szellemei
bagira002
2023. október 14. 23:49
Brüsszeli kommunista banda Európát ilyenné akarja változtatni. https://www.youtube.com/watch?v=HutNq2hMjrw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!