Kis Grófo családja is Izraelben rekedt

2023. október 08. 22:15

„Belegondolni is félelmetes ,hogy mit élhetnek át!?” – így kért segítséget a roma előadó közösségi oldalán.

2023. október 08. 22:15

Kis Grófo közösségi oldalán arról írt, hogy „nagyon szomorú” és aggódik, mivel magyarországi testvérei, családtagjai és barátai kint rekedtek az izraeli háború területén és nem tudnak hazajönni.

Gyerekekkel vannak és nagyon félnek a jelenlegi állapot miatt

 – jelentette ki.
Hozzáfűzte, „belegondolni is félelmetes ,hogy mit élhetnek át!?”

„Én bízom benne és hiszek benne, hogy Magyarország még a mai nap tud lépni annak érdekében, hogy a magyarországi kint rekedteket haza hozza épségben! Isten segítse a kint rekedt embereket, hogy épségben haza térjenek” – zárta bejegyzését Grófo.

A járatukat törölték, a romaügyi kormánybiztos már segítséget nyújtott

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Izraelben rekedt 87 magyar roma a terrortámadások közepette. A konfliktus berobbanásakor a tel-aviv-i magyar nagykövetség rendőri-katonai kísérettel vitte ki őket a reptérre.

Jelenleg a reptéren tartózkodnak, az esti járatukat törölték, Sztojka Attila romaügyi kormánybiztos pedig közvetlen anyagi támogatást küldött a bajbajutottaknak.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2023. október 09. 10:43
Az is idióta aki odamegy........ a zsiciskedésnek vannak mellékhatásai........... Na mindegy, remélem mindenki hazatért!
prokopekladomer
2023. október 09. 10:22
Ennyit a mélyszegény állapotokról.
bodrigyuri
2023. október 09. 08:18
Bazmeg mandi! Magyarországi!
zavulon
2023. október 09. 07:48
Az aranyozott merdzsó árából kijönne a különgép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!