Izraeli szóvivő: 1500 Hamász-fegyveres holttestét találták meg a Gázai övezet körül

2023. október 10. 09:41

Közben egész éjszaka folyt a város bombázása is.

2023. október 10. 09:41
null

„Délen többé-kevésbé visszaállítottuk a gázai határkerítés teljes ellenőrzését. Remélhetőleg a következő néhány órában véglegesíteni is tudjuk” – írta ki az X-re kedden Richard Hecht, az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szóvivője.

Tájékoztatása szerint az izraeli erők biztosították a településeket a határ körül, és majdnem befejezték az evakuálást a térségben. Hozzátette, hogy két kisebb tűzharc volt az éjjel Sza'ad és Kissufim közösségekben. „Offenzívánkat most a Gázai övezetre és légicsapásainkra összpontosítjuk” – mondta. Ezt megerősítendő, egész éjszaka folyt a város bombázása, több mint 200 épület vált célponttá Gázában.

Közlése szerint csaknem 1500 Hamász-fegyveres holttestét találták meg az övezet körül. „Az elmúlt órákban az IDF harci repülőgépei és hajói megtámadták a terrorszervezetek számos célpontját a Gázai övezetben. Több tucat vadászrepülőgép lőtt több mint 200 célpontot Rimalban és Khan Yunisban az éjszaka folyamán” – zárul a bejegyzés.

Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Szaber

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Globalfake
2023. október 11. 18:45
egyvalamit sohasem tanulnak meg ezek a primitív ember alatti lények: lőni! Csak hadonásznak a karabéllyal meg csipőből tűzelnek rohanva mint egy esztelen barom miközben a kiképzett katonák meg szűkített testtartással, célra tartva és keresőn befogva 1-3akat lőnek ahogy kell, ezért lehet ezeket állandóan elpicsázni...
Kybon
2023. október 10. 12:48
Elég sok európai adófizetői pénz válik sittporrá! Bár még mindig hatékonyabb, mint Ukráciának adni a kápét...
robertdenyiro
2023. október 10. 12:00
Nah, ballibtálibok, óbégathattok. 1600 retkes tálib terrorista tesótok (tudjátok, akiket ti menekültnek szoktatok hazudni és nagyon szeretitek őket simizgetni) már feldobta a pacskert. Picsogjatok, retkek.
orokkuruc-2
2023. október 10. 10:15
azért az valószínű, hogy az igazi fejlevágós patkányok már rég máshol ünnepelnek. Ezek a másodvonal lehettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!