Futótűzként terjed a videó, amelyen rabszolgatartónak nevezi az ukrán vezetést egy menekült nő

2023. október 05. 10:30

Az elhangzottak szerint az ukrán migrációs szolgálat vezetője azt kérte az EU vezetőitől, hogy ne támogassák a menekülteket.

2023. október 05. 10:30

A Kárpáthír számolt be pénteki cikkében arról az interneten terjedő és egyre nagyobb nézettséget produkáló videóról, amelyben egy Ukrajnából Norvégiába menekült nő osztja meg gondolatait az ukrán vezetésről. A nő felháborítónak tartja Natalia Naumenko az ukrán migrációs szolgálat vezetőjének szavait, aki a közelmúltban arról beszélt, hogy 

az országot elhagyó állampolgárok nem menekültek, ezért az EU vezetői ne nyújtsanak számukra semmilyen támogatást.

A videón megszólaló nő szerint ezzel azt akarják elérni, hogy a külföldre távozottak térjenek haza, mert Ukrajnának rabszolgákra van szüksége. A nő szerint Ukrajnában sehol sincsenek normális életfeltételek, az emberek alamizsnáért dolgoznak rabszolga módjára, persze sokaknak még rendes állásuk sincs.

 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. október 05. 20:22
Meddig nyomod még ezt csicska propaganda szöveget fideszes kutya? Putyin szopó rühes rubeljobbágy!
O5-1-A
2023. október 05. 17:57
1 éven belül: Ukrán menekült nő "autóbalesetben" halt meg, 10 lövés található a hátsó koponyáján
survivor
2023. október 05. 14:58
Summa: vagy a ruszki győz, vagy az USA. Tálibisztánban 20 évig tartott amíg eldőlt.... Az EU addig nem húzza ki..
Akitlosz
2023. október 05. 14:40
"A nő szerint Ukrajnában sehol sincsenek normális életfeltételek, az emberek alamizsnáért dolgoznak rabszolga módjára, persze sokaknak még rendes állásuk sincs." De azért autóból mondja, hogy hiteltelen legyen. Akinek rendes állása sincsen neki rendes autója sincsen. Sőt semmilyen autója sincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!