Elcserélné magát a jeruzsálemi bíboros a túszul ejtett gyermekekre

2023. október 16. 15:14

Ferenc pápa szentföldi képviselője Olaszországban beszélt erről.

2023. október 16. 15:14

A jeruzsálemi bíboros felajánlotta, hogy elcseréli magát a Hamász által elrabolt gyermekekre – írta meg a Sky News.

Pierbattista Pizzaballa, Ferenc pápa szentföldi képviselője Olaszországban beszélt erről,

azt azonban hangsúlyozta, hogy hivatala nem tud kapcsolatba lépni a Hamásszal.

„Kész vagyok egy cserére, bármire, ha ez a gyermekek szabadságához vezethet. Nem probléma. Részemről készen állok” – közölte a bíboros.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: SAID KHATIB / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. október 17. 00:32
Felesleges, értelmetlen cselekedet. A túszok már tuti meghaltak. Arab terroristákkal amúgy sem lehet egyezkedni, arabnak csak akkor lehet hinni, ha ló legel a sírján!
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. október 16. 21:36
Netanjahu - Mahmúd Abbasz Putyin - Zelenszkij Biden - mindenki Játszák le! Hajrá! Győzzőn a halál! A magyarok Bizánc alatt elfogadták a kihívást és nem akartak vérfürdőt. A bizánci császár kiküldött egy tagbaszakadt görögöt. Botond úgy odabaszta, hogy a nagykapu is beszakadt. Ma már csak nyomorékok vannak...elmúltak azok az idők.
MaBaker
2023. október 16. 19:04
Ez az igazi emberség! Amég az egész világon egymásra licitálnak a vérgőzös fröcsögésben a felek a médiában, csak egy ember van aki szó szerint halált megvető bátorsággal próbál segíteni. És hogy hogy nem véletlenül egy ketesztény papról van szó egy számára is sokszor ellenséges országban. Ennyi! Lehet menni lábat csókolni jeki rabbikáim és az összes nagypofájú zsidó vagy filoszemita akik csak a pusztítást ismerik. Akik ezt a felajánlást meg kigúnyolják, egy szinten vannak a hamasszal.
Akitlosz
2023. október 16. 17:50
Szent akar lenni. Ezért nem lehet a vallási fanatikusokkal mit kezdeni. Amíg nem csapják agyon őket, addig nem állnak le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!