Brave New Europe: Emberek ezrei halnak meg egy talpalatnyi földért Ukrajnában

2023. október 01. 19:51

Caitlin Johnstone is felhívta a figyelmet a háború értelmetlenségére.

2023. október 01. 19:51

Robert C. Castel pénteken mutatott rá, hogy viszonylag kis területi nyereséget tudott felmutatni Ukrajna és Oroszország is a háború eltelt néhány hónapjában. Azt viszont kiemelte az elemző, hogy

az ukrán ellentámadás ellenére egyáltalán nem szorult vissza az orosz hadsereg.

„Oroszország nemhogy visszaszorult volna, hanem további 486 négyzetkilométerrel növelte az általa elfoglalt területet” – írta.

A háború értelmetlenségére hívta fel a figyelmet Caitlin Johnstone újságíró is. A Brave New Europe hasábjain leírta, hogy Kijev hiába kezdte meg júniusban a sokat hangoztatott ellentámadást, Oroszország 2023-ban összesen nagyobb területet szerzett, mint Ukrajna.

A Times legújabb elemzése szerint Oroszország nagyjából 510 négyzetkilométerrel több területet birtokol Ukrajnában, mint tavaly.

Caitlin Johnstone szívszorítónak tartja, hogy emberek ezrei halnak meg egy talpalatnyi földért Ukrajnában.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: PAVLO PALAMARCHUK / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. október 02. 08:17
"FeketeFehér 2023. október 01. 21:59 Az ukrajnaiak egyszerűen nem akarnak orosz elnyomás alatt élni." Nos, gyöngyösi testvér nem ezt mondta, de tapsolj az SS galiciás vén nácinak te is. Munkács hazatér.
5m007h 0p3ra70r
2023. október 02. 05:06
És még 40 milliárd dollárt is elbasztak rá.
connorj
2023. október 02. 01:22
ÍGY JÁRTAK: https://szentkoronaradio.com/blog/2022/03/16/a-nyugat-felkent-ukran-hosei-attol-sem-riadnak-vissza-hogy-keresztre-feszitsek-aldozatukat/
Valodi
2023. október 02. 00:31
... érlelődik, amit 70 éve gondosan ápolgatunk: "A magyar mezőgazdaság, a fentiekből következtetve is, a biztosíthatóság lehetőségének határai alatti állapotban van. Az ágazat jelen nemzeti állapotában nem képez rendszert, mert politikai okokból a gyarmatokra jellemző maximális holtmunka-minimális élőmunka igényű GOFR ágazatcsoportra szakosodott. (70 %) Ezért népességeltartó képessége a lehető legkisebb, környezeti fenntarthatósága a legalacsonyabb. Támogatás nélkül fenntarthatatlan, hiteligénye a fentebb vázolt kockázati helyzetben elviselhetetlen. A tájegységi komparativitás kihasználási szintje nullához közeli." - (Nagy Bálint – Vidékstratégia végrehajtásáról) https://docs.google.com/document/d/1_b68Pr_dBctqVWpUUsgShMOF8zGxSX0OZiB3keT_ekc/edit Merthogy mondjuk ez az állapot a NEMZETHALÁL képe ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!