Amerikai tábornok: Orbán Viktor a mostani Európa Churchillje

2023. október 06. 14:14

Michael Flynn tábornok szerint a magyar miniszterelnöknek ki kell állnia a hamis remények áradatával szemben.

2023. október 06. 14:14

Michael Thomas Flynn az Egyesült Államok hadseregének nyugalmazott altábornagya, aki a Trump-kormányzat elején az USA 24. nemzetbiztonsági tanácsadója volt. Most az X-oldalán írt egy nyílt levelet Orbán Viktornak, amelyben hasonlítja Churchillhez hasonlítja.

Mint fogalmazott, „igen, Orbán Viktor, az Amerikai Egyesült Államok is küzd a szuverenitásáért, és bár nekünk (az Egyesült Államoknak és Magyarországnak) nincs közös hosszú és történelmi múltunk, de ugyanolyan erős a vágyunk a szuverenitásunk és a szabadságjogaink iránt.”

„Ne hagyja, hogy a kisebbségi baloldal Európában (és Magyarországon) ráerőltesse, majd tönkretegye az Önök nagyszerű országát, ahogyan azt Európa másik részein teszik” – folytatta a nyílt levelét.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán: Brüsszel elárulta Európát!

Elhúzódó háború, pénzügyi csőd és migrációs válság. Ezt hozták össze a brüsszeli bürokraták az elmúlt évben – hangsúlyozza a kormányfő.

Churchillhez hasonlította Orbánt

Egy Churchill-idézettel folytatta: „a kapitalizmus eredendő bűne az áldások egyenlőtlen elosztása. A szocializmus eredendő erénye a nyomorúságok egyenlő elosztása” – idézte az Egyesült Királyság volt miniszterelnökét.

„Maradjon továbbra is a mostani Európa Churchillje” – folytatta levelét – „álljon ki továbbra is a hamis remények áradatával szemben, amelyet a globalisták akarnak lenyomni a polgárok torkán”.

„Ami pedig minket, amerikaiakat illet, akik még mindig hisznek az alkotmányos köztársaságnak nevezett demokratikus kísérletben, ugyanezt fogjuk tenni. És soha se felejtsük el, hogy van valami magasabb rendű, aki az egész emberiséget irányítja. Isten áldja meg Önt és Magyarország polgárait, és Isten áldja és óvja továbbra is Amerikát!” – zárta a levelét.

Nyitókép: CHRIS KLEPONIS / AFP

 

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. november 01. 09:06
“…a fontos, hogy halljuk a sok kitágult pupillájú agyhalott szarlibsi szenvedő hörgését :D” - Írta a tábornok. Ennél nagyobb öröme nem volt, és nem lesz az életében? Szomorú.
KBA98
2023. október 07. 13:58
Főni a number one!
catalina11
2023. október 07. 07:03
Amerikai tábornok: Orbán Viktor a mostani Európa Churchillje" Isten ments!
kund01
2023. október 07. 00:08
Amerikát fegyverekkel vehetik vissza. mert most nem engedhetnek meg egy polgárháborút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!