Már dokumentumok is bizonyítják: a Hamász alaposan megtervezte, hogyan gyilkoljon, raboljon el nőket, gyerekeket

2023. október 14. 23:09

A dokumentumokat Izrael amerikai nagykövetsége hozta nyilvánosságra.

2023. október 14. 23:09
Izrael, Supernova fesztivál, mészárlás, Hamász, terrortámadás

Izrael amerikai nagykövetsége hozta nyilvánosságra azokat a dokumentumokat, amelyekből kiderül: a Hamász szisztematikusan gyűjtött információkat minden Gázával határos kibucról, és alapos támadási terveket készített minden egyes falura, általános iskolák, ifjúsági központok ellen, ezekben szerepelt a nők és a gyermekek szándékos lemészárlása, valamint túszok ejtése is – számol be a Magyar Nemzet.

A szigorúan titkos dokumentumokat egy halott terroristánál találták. 

Nyitókép: SOUTH FIRST RESPONDERS / AFP

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 15. 18:47
Szar zsidó propaganda. Aljas is, hazig is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó.
Uztu
2023. október 15. 12:21
Köhöm: HOPPÁ! Hirtelen előkerülnek kindenféle doiumentukok akikről a mosszás nem tudott. Ti telhesen kretének vagytok
florin
2023. október 15. 12:00
Amit a Hamasz csinált az a legborzalmasabb terrorizmus. Hozzá foghatót nem is tudtam volna elképzelni. Ezek nem katonák, hanem borzalmas gyilkosok. A gyilkosokat az elkövetőket elevenen meg kell nyúzni. Európában a muszlim vallás már kiteljesedett, az őshonos lakosság tétlenül, mint az áldozati bárnyok riadtan nézik mi történik körülöttük. Kis esély van, hogy felébrednek a germánok, osztrákok, esetleg skandinávok. Franciának, angolnak már harangoztak.
Zubkov
2023. október 15. 11:51
Ezek a szuperkémek, mindíg utólag találnak valami bizonyítékot. A CIA és a MOSZAD jó előre tudta, mi fog történni, de hagyta. Ahogy 09.11-ét is. Embertelen, cinikus tömegmészáros USA. Egyszer, remélem becsapódik oda is egy kisebb bomba, hogy ráébredjenek, nem sérthetetlenek. Lehet, a belső feszültségek fogják felrobbantani a cionista államokat. Jó úton járunk már ehhez...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!