Szökni próbált Vlagyimir Putyin orvosa, a belarusz határnál kapták el

2023. szeptember 10. 11:43

Az orvost legutóbb szeptember 3-án látta lánya, a rendőrség nem sokkal később elrendelte a férfi körözését.

2023. szeptember 10. 11:43

Orosz sajtóinformációk szerint a rendőrség pénteken a fehérorosz határnál fogta el Viktor Truhint, a szentpétervári Vakcina- és Szérumkutató Intézet korábbi igazgatóját, aki közel egy hete tűnt el.

Az orvost legutóbb szeptember 3-án látta lánya, a rendőrség nem sokkal később elrendelte a férfi körözését.

A brit The Sun értesülése szerint Truhint a hónap elején rúgták ki az orosz Szövetségi Gyógyszerészeti-Biológiai Ügynökségtől (FMBA) korrupiós ügyei miatt. A férfi 11 éven át vezette a  Vakcina- és Szérumkutató Intézetet, és a brit lap szerint fontos információkkal rendelkezhetett Putyin egészségügyi állapotát illetően.

Miután pénteken  a fehérorosz határon elkapták Truhint, őrizetbe vették, és a szentpétervári bíróság szombaton jóváhagyta a férfi előzetes letartóztatását.

Nyitókép: east2west

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. szeptember 11. 10:21
"Truhint a hónap elején rúgták ki az orosz Szövetségi Gyógyszerészeti-Biológiai Ügynökségtől (FMBA) korrupiós ügyei miatt." mégsem lépett ki az ablakon, csak a határon próbált...
falcatus-2
2023. szeptember 11. 09:32
falcatus-2 2023. szeptember 10. 11:51 azt a hülyét kéne soron kívül kiszöktetni a szerkesztőségből, akinek volt képe ezt a hülye és hazug címet ideragasztani. Miután a szerkesztőség ezt a nyilvánvalóan hazug, szándékosan megtévesztő címmel ellátott, általános felháborodást kiváltó "firkálmányt" ismételten a főcímsorban az olvasói, "fenntartói" képébe tolta,fel kell tennünk a kérdést: Mi a célja, mit kíván elérni a szerkesztőség az időnkénti irritáló cinizmusával ?
muanyag-tojas-23
2023. szeptember 11. 09:09
Elenszkijről is megírhatnák már ezt.
hatvanas
2023. szeptember 11. 08:56
Ja, hogyne, Putyin orvosa. Nyilván gyerekkorától ő kezelte, s ő is fogja eltemetni és megsiratni. A t... tele van a kamu híreitekkel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!