Nyoma veszett Ramzan Kadirovnak

2023. szeptember 18. 20:24

A Sky News azonban előállt egy tippel.

2023. szeptember 18. 20:24

A Mandiner olvasói emlékezhetnek rá, hogy az elmúlt napokban több hír is érkezett Ramzan Kadirov csecsen hadúr felől. Ukrán források szerint annyira megromlott az egészsége, hogy kritikus állapotba került, és kómába esett. Az ukrán hírszerzés vezetője, Andrej Juszov szerint nem sérülésről, hanem balesetről van szó.

A hírek mind a mai napig nem tisztázódtak, sőt még mindig nem lehet tudni, hogy pontosan hol tartózkodik Ramzan Kadirov. A Sky News információi szerint a csecsen vezető tegnap még Groznijból tett közzé felvételeket magáról.

A lap a felvétel pontos helyét is tudni véli.

A Sky News arra a következtetésre jutott a Telegram-csatornán megosztott felvételek alapján, hogy azok Ramzan Kadirov Groznij központjában lévő rezidenciájának közelében készültek.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galsó Atya
2023. szeptember 19. 09:32
Radírov...
Kovács Ubul
2023. szeptember 19. 09:30
... aztán a cikkből kiderül hogy NEM veszett nyoma :)
faramuci
2023. szeptember 19. 08:09
Talán épp szöszmötöl valamit a csecsen........
Majdmegmondom
2023. szeptember 19. 07:32
Hmmm, miért nem csecsen vagy orosz hírforrásra hivatkoztok? Ukrán? Skynews? Ugyan már... Olyanok, mint a brit tudósok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!