Megkeresztelkedett a brazil Ronaldo

2023. szeptember 15. 09:07

„A keresztény hit mindig is alapvető része volt az életemnek” – jelentette ki a futballegenda.

2023. szeptember 15. 09:07

Ronaldo Nazário, a brazil válogatott legendája, a hivatalos Instagram-oldalán jelentette be, hogy 46 évesen megkeresztelkedett – szúrta ki a Nemzeti Sport

 

A mai egy különleges nap. Megkeresztelkedtem. 

 

A keresztény hit mindig is alapvető része volt az életemnek, gyerekkorom óta, pedig még nem keresztelkedtem meg” – jelentette ki a kétszeres világbajnok futballista az Instagram-bejegyzésében. Ronaldo hangsúlyozta: úgy érzi, teljesen újjászületett és már egy tudatosabb, mélyebb módon  került kapcsolatba Istennel. „Megújult elkötelezettséggel járok a jóság útján, saját szabad akaratomból, hittel Jézus szeretetében, a szolgáló szeretetben”– írta bejegyzésében a brazil legenda.

Nyitókép: Instagram

 

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. december 03. 05:36
Ott nehéz másnak lenni, mint katolikusnak, ahol a népesség 65 százaléka katolikus.
anonymtalan2
2023. szeptember 15. 14:04
"Megkeresztelkedett a brazil Ronaldo" Eddig Inka volt? :)
oltarisztid-2
2023. szeptember 15. 12:49
Meg nálunk a Dózsa utcai is.
counter-revolution
2023. szeptember 15. 12:38
De az elképesztően durva sérülések utáni Ronaldo sem volt olyan rossz. :) --->>>>Post-injury Ronaldo Phenomenon Was STILL Unstoppable https://www.youtube.com/watch?v=xqAuO_-t0AI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!