Szijjártó: hajtóvadászat zajlik a nemzetközi liberális mainstreammel szembehelyezkedő politikusok ellen

2023. augusztus 12. 09:18

„Félnek a népakarattól, mint a tűztől!” – fogalmazott bejegyzésében a tárcavezető.

2023. augusztus 12. 09:18

Világszerte hajtóvadászat zajlik a nemzetközi liberális mainstreammel felvállaltan szembehelyezkedő, a nemzeti érdekeket bátran képviselő politikusokkal szemben – írta a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebook-oldalán. Szijjártó Péter azt írta, hogy 

 

az Egyesült Államokban újabb vádemeléssel próbálják ellehetetleníteni a következő elnökválasztás legesélyesebb indulóját, 

Szlovákiában letartóztatták az őszi parlamenti választás legesélyesebb pártjának egyik vezető politikusát, Bosznia-Hercegovinában pedig vádat emeltek a szerb közösség demokratikusan megválasztott vezetőjével szemben.   

„A nemzetközi liberális mainstream semmilyen durva beavatkozástól, rendőrségi, bírósági eszközök bevetésétől sem riad vissza, ha veszélyben érzi a hatalmát. Félnek a népakarattól, mint a tűztől. Na de miért nem szólal meg ilyenkor a Transparency International, az Amnesty, a Helsinki Bizottság? Nyilván azért, mert ők a nemzetközi liberális mainstream fizetési listáin vannak” – fogalmazott a tárcavezető.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fenris
2023. augusztus 16. 09:49
B-kanya, te kis sunyi nicktolvaj :) alulvonás helyett kötőjellel regisztráltál, és most büszke vagy magadra? Mindenkinek egyből lejön kettőtök közt a különbség, és azáltal, hogy ilyen aljas kis trükkel próbálkozol, még ki is emeled, hogy milyen uotolsó figurákból áll DK-rohamcsapat. A turha színvonalán vagy.
llnnhegyi
2023. augusztus 13. 13:08
Aktilosz egy rémült libbcsikommcsi. Be is fosott az MJK- tól ő is.
llnnhegyi
2023. augusztus 13. 13:06
Bizony, bizony! A fertelmes libbcsikommcsik fosnak az MJK- tól itthon és külföldön egyaránt!
mekgajver
2023. augusztus 13. 08:18
Trump elnököt kedveltem, de az, hogy titkos iratokat visz haza, azokat a fürdőszobában rejtegeti, majd mutogatja a vendégeinek és elárulja, hogy fel kellett volna oldani a titkosításukat, míg elnök volt, de már nem teheti meg és erről még hangfelvétel is készült minden belé vetett hitemet elpárologtatta, azaz semmivel sem különb, mint amit állítanak róla a liberálbolsevikok. Másrészt még mindig inkább bíróság, mint ablak,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!