Órákat várakoztak a gyerekek egy peronon Romániában

2023. augusztus 26. 23:29

Nem kaptak sem ételt, sem innivalót, sőt tájékoztatást sem, hogy mire véljék a több órás késést.

2023. augusztus 26. 23:29
Románia, zászló

Lerobbant egy mozdony az Arad megyei Németság (Șagu) környékén, amely igencsak megkeserítette több tucat utaznivágyó életét. A meghibásodott szerelvényt meg kellett javítani, viszont amíg ez nem történt meg, az ország nyugati részében több vonat nem közlekedhetett – tájékoztatott szombati cikkében a Főtér.

Mint írták: a Temesvárról Bukarestbe, illetve a tengerpartra igyekvő utasok a peronon várták a vonatforgalom újraindulását.

Az utasok azonban nem kaptak ételt és innivalót, sőt tájékoztatást sem, hogy mire véljék a több órás késést.

A többszáz várakozó utas között 42 gyerek is volt, akik táborozni indultak a tengerre.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Mandiner-Archív

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MyOp
2023. augusztus 27. 13:48
Ceausescu elvtárs idejében egy valamire való tengerre utazás nem is kezdődhetett volna másképp. Magam is voltam hasonló élménynek részese. Azt tudni kell, hogy egy ilyen utazás a Fekete tengerig legalább 2 napig tartott, az utazási körülményekről nem is beszélve.
nempolitizalok-0
2023. augusztus 27. 13:31
Jó és???? Máshol vonat sincs.
Vasalo
2023. augusztus 27. 11:23
Látom, hogy itt csupa vasuti szakember osztogatja a dislike-kokat 👎🏿 anélkül, hogy fogalmuk lenne a vasutrol s talán vonatot is csak a TVben láttak. Bravo!
valaki-954
2023. augusztus 27. 10:00
Nincsen ebben semmi szokatlan. Románia ilyen volt, és ilyen is marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!