Kadirov fia megvert egy férfit, amiért az elégetett egy Koránt

2023. augusztus 18. 17:20

Az ügyben vizsgálat indult, csecsen tisztviselők szerint Adam Kadirov muszlimhoz hűen viselkedett.

2023. augusztus 18. 17:20

Adam Kadirov, Ramzan Kadirov csecsen vezető fia megvert egy nála négy évvel idősebb diákot, aki azért került előzetes letartóztatásba, mert elégetett egy Koránt – számolt be a strana.today.

Nyikita Zsuravelt a grozniji előzetes letartóztatási központban tartják fogva, itt látogatta meg őt a csecsen vezető és fia, aki állítása szerint megverte. 

Az esetről a vádlott tájékoztatta Tatjana Moszkalkova emberjogi biztost, aki az ügy kivizsgálását kezdeményezte. 

A BBC úgy tudja, Kadirov fiának tettét a csecsen vezető magas rangú munkatársai hagyták jóvá.

 

„A fiú példát mutatott hazafiságból és a vallás és a szent helyeink védelmére való törekvésből. Figyelembe véve ennek az alantas embernek a hatalmas bűnét, Adam még emberségesen viselkedett azzal, hogy életben hagyta”

 

– mondta egy tisztviselő, majd hozzátette, a fiú igazi muszlimként és csecsenként viselkedett. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / AFP

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. augusztus 18. 22:15
A karidov gyerek neve: Ádám? Az iszlám is ugyanannak az Istennek az imádatán alapul, csak Mohamed le volt maradva párszáz évvel.
Tárkány Álmos
2023. augusztus 18. 19:59
"Nyikita Zsuravelt a grozniji előzetes letartóztatási központban tartják fogva, itt látogatta meg őt a csecsen vezető és fia, aki állítása szerint megverte." Hú, de bátor tett volt! Gondolom a Nyikita bilincsben volt és két AK-47-est fogtak rá a börtönőrök. Ez ám a virtus!
seneca6
2023. augusztus 18. 18:45
Egyébként az anyabaszó, pedofil, lipcsi trollok meg hova tűntek? Még csak egy két szaralak tűnt fel, pedig több, mint egy órája kint van a cikk.
figyelő4322
2023. augusztus 18. 18:27
Egy dolog bírálni a muzulmánokat, különösen az európai terroristákat. Én már régóta folytatom ezt, és mások is a Mandin. Teljesen más, és ostobaság elégetni szent könyveket, még ha hüleségnek is tartod. Európában főleg a Biblia meggyalázását kellene törvényekkel megakadályozni. A kereszténység az Európai Civilizáció szerves része! Ha ez 'megszűnik/ megszüntetik' a civilizáció is meg fog halni. Továbbá: emberek vagyunk, nem érdemes senkit erőszakkal 'kiverni a hitéből...' Az ilyesmi sosem végződik jól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!