Így támogatták az emberek Trumpot Atlantában

2023. augusztus 25. 20:42

Helyszíni beszámoló az atlantai Fulton County börtöntől, ahol a múlt heti bűnügyi vádemelés nyomán nyilvántartásba vették, majd óvadék ellenében szabadon engedték Donald Trumpot.

2023. augusztus 25. 20:42
trump szimpatizánsok, Atlanta, óvadék

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy feladta magát Donald Trump csütörtökön Georgia állam atlantai börtönében, ahol a múlt heti bűnügyi vádemelés nyomán nyilvántartásba vették, majd óvadék ellenében szabadon távozhatott. A volt elnök helyi idő szerint este érkezett a georgiai nagyvárosba, ahol a Fulton megyei börtönben formális letartóztatás történt, aminek részeként ujjlenyomatot vettek tőle, és elkészült a nyilvántartási fotó, az úgynevezett „mugshot”.

Donald Trump 200 ezer dollár óvadék ellenében távozott a börtönből.

Trump relikviák és országos médiaérdeklődés fogadta a volt amerikai elnököt a börtönnél

A Szabad Amerika nevű YouTube-csatorna ott volt Atlantában, a Fulton County börtönnél. Vizin Balázsnak Trump-szimpatizánsokkal is sikerült beszélgetnie, akik azért érkeztek, hogy a volt elnök mellett álljanak ki. Ebben a távolság sem szegte kedvüket, a támogatók között például volt egy hölgy, aki egy másik államból érkezett a börtönhöz, de a videóban feltűnik a republikánusok nagyágyúja Marjorie Taylor Greene is.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: képernyőfotó, YouTube

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználo74
2023. augusztus 26. 00:25
Gondolom a sorsnak lessz humor érzéke 😁 ha trampli kerül megint a fehér házba 😁
zoligoo
2023. augusztus 25. 23:07
Jogállam, igaz libsik. - akarom mondani mocskos komcsi zsidók, (hangsúlyosan nem minden zsido szar ember, de ha a zsido kommunista, az nagyon szar ember!)
Martell 2
2023. augusztus 25. 22:00
Ezek a mocskos demokraták, más országok vezetőit nevezik diktátornak, miközben politikai pereket indítanak a legesélyesebb ellenzéki elnökjelölt ellen.
olajfa1
2023. augusztus 25. 21:17
NA ILYEN REKLÁMJA SEM VOLT EDDIG EGYETLEN EGY ELNÖKJELÖLTNEK SEM!!! Hajrá Trump!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!