Gyalogosok közé hajtott egy részeg sofőr Fehér megyében, hárman meghaltak

2023. augusztus 27. 12:58

Az elgázolt fiatalok már a helyszínen életüket vesztették.

2023. augusztus 27. 12:58

A Maszol arról ír, hogy mindössze kilenc hónapja volt jogosítványa annak a romániai sofőrnek, aki vasárnapra hajnalban gyalogosok közé hajtott. A baleset a Fehér megyei Marosszentimre térségében történt. A szörnyű tragédiában hárman meghaltak.

Hozzáteszik: a rendőrség közlekedési tájékoztató központja szerint az autó 

egyenesen egy fiatalokból álló, hattagú gyalogoscsoportba hajtott. 

Hárman azonnal, a helyszínen életüket vesztették, míg a másik három személy nem szorult kórházi ellátásra. Mint kiderült,

egy 17, egy 18 és egy 25 éves fiatal hunyt el a tragédiában.

A Maszol információi szerint az áldozatok helybéliek, akik a hozzátartozóik szerint egy gyulafehérvári klubból mentek haza, és vásárolni szerettek volna az üzemanyag-töltőállomáson. Ekkor gázolták el őket.

Az autót egy 19 éves fiatalember vezette,

tudjuk meg. 

A sofőr ellenőrzésekor 1,06 milligramm/liter légalkohol-koncentrációt mutatott ki a szonda, míg a drogtesztje negatív lett.
 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2023. augusztus 31. 05:00
A szokásos hiba. Gyalog balra tarts van. Ez régen benne volt a KRESZ-ben, azt hiszem. Hogy gyalogos olvasta-e, az más kérdés.
istvanpeter
2023. augusztus 28. 11:43
Ez sima tömeggylkosság!
masikhozzaszolo
2023. augusztus 27. 17:19
Bács-Kiskun megye Baranya megye Békés megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye Csongrád megye Fejér megye Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye Komárom-Esztergom megye Nógrád megye Pest megye Somogy megye Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye Vas megye Veszprém megye Zala megye Esetleg Nagy-Magyarországbon? Vagy nem megye, hanem Ház?
Verdbenekhy
2023. augusztus 27. 14:53
Fehér megye, vagy Fejér megye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!