Egy német családapa autója kigyulladt, nyolc üveg sörrel oltotta el a lángokat

2023. augusztus 14. 14:00

Úgy tűnik, nem csak a szomjat, a lángokat is oltja.

2023. augusztus 14. 14:00
Person drinking alcohol

A nem mindennapi esetről a Frankfurter Allgemeine Zeitung számolt be. Mint írják, a 36 éves édesapa családjával tartott Berlinbe a 19-es autópályán szombat délután, amikor is autója műszaki hiba miatt erősen füstölni kezdett. Az apa a leállósávba kormányozta az autót, a család azon nyomban elhagyta a lángoló autót, az édesapa pedig 

fogta a csomagtartóban szállított láda sört, és elkezdte a tűzre önteni.

Végül nyolc üveg sörrel sikerült eloltani a lángokat. Mint a lap írja: az autó totálkáros lett, de az autópálya útteste megúszta – a tűzoltóknak ugyanis már csak az akkumulátort kellett kivenniük az autóból, hogy a környezetre káros anyagok ne szivárogjanak az útra.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: VSC / Science Photo Library via AFP

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. augusztus 14. 15:13
Lehet venni poroltó készüléket autókhoz, sőt eleve azzal rendelni a vadonatúj autót gyárilag. Csak egyszer kell megvenni és remélhetőleg sok évig nem lesz rá szükség. De ha egyszer mégis ... akkor sok sört meg lehet spórolni így.
DINO54
2023. augusztus 14. 14:25
Adott a szarnak egy pofont. Inkább megitta volna. :-)
mzperixx
2023. augusztus 14. 14:18
Sosem árt, ha ott van készenlétben néhány üveg söröd ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!