Túladagolásban halhatott meg Robert De Niro unokája

2023. július 04. 18:50

A színész és a rendőrség is reagált a haláleset kapcsán.

2023. július 04. 18:50
null

Ahogy a napokban a Mandineren is megírtuk, tragikus módon életét vesztette Leandro De Niro Rodriguez, Robert De Niro 19 éves unokája. Arról is beszámoltunk, hogy a 79 éves színész korábban, még májusban erősítette meg, hogy barátnője, Tiffany Chen nemrég életet adott hetedik gyermekének. Az öröm után viszont sajnos gyorsan jött a tragédia is.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Robert De Niro unokájának élettelen testét egy barátja találta meg egy széken ülve, manhattani otthonában, ahol közel egy éve lakott egyedül. A barát állítólag azért ment át  Leandrohoz, mert már napok óta nem hallott a fiú felől – írta a New York Post.

A fiatal De Niro maga is színészként bontogatta szárnyait, és többek között a 2018-as Csillag születik című filmben is feltűnt, ahol a Bradley Cooper által megformált Jackson Maine legjobb barátjának, George Stone-nak a fiát alakította. 

Reagált a rendőrség 

A fiú halálhírét az édesanyja közölte, aki az Instagramon közzétett posztjában azt írta: „Az én gyönyörű édes angyalkám... Leírhatatlanul szerettelek attól a pillanattól kezdve, hogy a hasamban éreztelek. Te voltál az én örömöm, a szívem, és minden, ami valaha is tiszta és igazi volt az életemben. Bárcsak most is veled lehetnék. Bárcsak veled lehetnék. Nem tudom, hogyan élek majd nélküled, de megpróbálom folytatni és terjeszteni a szeretetet és a fényt, amit azáltal érezhettem, hogy az anyukád voltam. Annyira mélyen szerettelek és értékeltelek. Bárcsak ez a szeretet megmenthetett volna. Annyira sajnálom, kicsim, annyira sajnálom. Nyugodj békében az örök paradicsomban, drága fiam!

Az érkezéskor egy 19 éves férfit találtak eszméletlen állapotban, nem reagált. 

Ezután a mentőszolgálat állapította meg, hogy a férfi a helyszínen meghalt. A halál pontos okát az Országos Főorvosi Hivatal vizsgálja majd – olvasható a rendőrségi közleményben.

Robert De Niro is megszólalt

Unokája halála után a színész úgy fogalmazott: 

Mélyen megrendített szeretett unokám, Leo halála. 

Nagyon köszönjük mindenkinek a részvétnyilvánításokat. Kérjük, tartsák tiszteletben családunk gyászát ebben a nehéz időben.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Fehér port találtak a holttest mellett

A New York Post legutóbb arról írt egyik cikkében, hogy a fiatal fiú közelében 

fehér színű, porállagú drogot és kábítószerrel kapcsolatos kellékeket találtak. 

Nyomozás indult az ügyben, a rendőrség arra gyanakszik, hogy Leonardo túladagolás következtében halhatott meg.

Az Wall Street 55. – ahol a fiú lakott – portása megerősítette, hogy Leandro az épületben lakott. Elmondása szerint egyedül élt a hatodik emeleti lakásban, kevesebb mint egy éve bérelte. Leandrót barátságos fiatalemberként írta le, aki mindig köszönt, amikor jött és ment. Barátságos, de alapvetően magának való emberként írta le, és nem tudta, hogy egy világsztár unokája.

Hírességek is részvétüket fejezték ki

Az elmúlt napokban több híresség is megrendítő üzenetekkel emlékezett meg De Niro unokájának haláláról a közösségi médiában. Az híres szupermodell, Naomi Campbell például a következőket írta:

Drena, megszakad a szívem érted, el sem tudom képzelni, mit érezhetsz. 

Az Úr tartson karjaiban benneteket ebben a nagyon szomorú időszakban,

a titeket ért veszteség idején. Szeretlek, és mindig itt vagyok neked.”

 

Nyitókép: Instagram/@aksamlife

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2023. július 05. 10:34
Drogos latin gyerek volt a fény? Ez a mama tiszta woke! Hát ezért murdelt meg " hasamban éreztelek. Te voltál az én örömöm, a szívem, és minden, ami valaha is tiszta és igazi volt az életemben. Bárcsak most is veled lehetnék. Bárcsak veled lehetnék. Nem tudom, hogyan élek majd nélküled, de megpróbálom folytatni és terjeszteni a szeretetet és a fényt, amit azáltal érezhettem, hogy az anyukád voltam. Annyira mélyen szerettelek és értékeltelek. Bárcsak ez a szeretet megmenthetett volna."
letsgobrandon-2
2023. július 04. 23:40
sajnálom...... ja, nem
letsgobrandon-2
2023. július 04. 23:38
erősen homárnak nézett ki a pulya
Obsitos Technikus
2023. július 04. 22:28
Naná, majd végelgyengülésben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!