„Allahu akbar!” – ordibálta a törött üveggel hadonászó szír migráns Németországban

2023. július 20. 09:13

Több rendőrt is megsebesített a 28 éves szír férfi.

2023. július 20. 09:13
null

Kedd éjjel három rendőr megsérült, miután egy 28 éves szíriai férfi egy törött üveggel hadonászott a  nürnbergi vasútállomás épületénél, azt kiabálva, hogy „Allahu akbar” – közölte a Spiegel rendőrségi források alapján. Egy szemtanú vallomása szerint a migráns a rendőrök kiérkezése előtt járókelőket rabolt ki. 

A helyszínre kiérkező rendőrök utasításaira a szír férfi nem reagált, azonnal megindult feléjük, és csak az erősítés kiérkezése után tudták a migránst leteperni. Az intézkedés során három rendőr megsérült, egyikőjük emiatt nem is tud most dolgozni. A hatóságok vizsgálatot indították, megnézik azt is, van-e iszlamista háttere a férfinek. 

Nyitókép: Daniel Karmann / DPA / AFP

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. július 21. 20:06
Lőni nem szokás ? Felfegyverkezve rendőrre támadt...
nitsahon
2023. július 20. 21:48
Ki mint veti almat ugy alussza agyat.
papalimapapa
2023. július 20. 10:55
Majd kiderítik, hogy szegény mentálisan terhelt, megviselte, hogy már többször volt gondja a német igazságszolgáltatással és különben is elveszette a Ken babáját és a menekült ellátóban nem adtak neki újat.
powerage
2023. július 20. 09:21
Tehát legalább három rendőr volt ott az esetnél, ha nem több, de nehezükre esett legyűrni egy törött üveggel hadonászó migránst. Gumibotjuk sem volt? Gázspray? Ha a rendőrök ekkora balfaszok arrafelé, nem lehet csodálkozni azon, mi megy ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!