Magyar lány képviselheti Szlovákiát a Miss Universe szépségversenyen

2023. június 30. 09:43

Puha Kinga az első dunaszerdahelyi lány, aki bejutott a Miss Szlovákia döntőjébe.

2023. június 30. 09:43
null

Daniela Vojtasová lett Szlovákia legszebb nője, a Miss Universe szépségversenyen pedig a dunaszerdahelyi Puha Kinga indulhat a zsűri döntésének értelmében. A lány volt az első dunaszerdahelyi döntős a Miss Szlovákia szépségversenyen – írta a parameter.sk.

Puha Kinga 14 évesen kezdett modellkedni, majd a divatvilágban kezdett dolgozni, megfordult Amerikában, és Kínában is. Jelenleg egy francia főiskolán tanul, és a fenntartható divattal foglalkozik.

 

Nyitókép: Puha Kinga Facebook-oldala

 

 

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zjzj
2023. július 02. 16:02
Magyar szepsegkiralyno, magyar miniszterelnok (meg meg 2 minisztere is) magyar parlamenti alelnok, a legnepszerubb szl online ujsag szerkesztoje magyar, zorban legnagyobb haverja (fico), stb. Kurva elnyomo magyargyulolo totok! ;)
Gáspár
2023. július 01. 22:05
Prágában hallottam. A szlovákok, elmagyarosodott csehek.
pbetti87
2023. június 30. 18:52
Borbély Alexandrától: "... akkor fogalmazódott meg bennem először, hogy én miért nem lehetek csak egy valamilyen: vagy csak magyar, vagy csak szlovák." Kaszás Attilától ilyet soha nem hallottam. Arra, hogy felvidéki, büszke volt. De sosem mondta azt magára, hogy ő szlovák lenne. Ő magyar ember. https://www.youtube.com/watch?v=Wo3HP1jwuIU
Bigbeeeee
2023. június 30. 17:54
Jóember! Tudsz te olvasni? Hányszor írjam le, hogy nem rólad van szó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!