Madárka, pillangó, méhecske: így néz ki a brit koronázási meghívó

2023. május 02. 13:57

Többféle virágmotívummal gazdagon ellátott meghívót vehetett kézbe a köztársasági elnök.

2023. május 02. 13:57
null

A Mandiner korábban megírta, hogy Novák Katalin Facebook-bejegyzésben osztotta meg a brit koronázási meghívót melynek címzettje a magyar köztársasági elnök és férje, Veres István. A magyar államfő reagált a meghívásra, és bejelentette, részt vesz III. Károly király és Kamilla királyné koronázásán.

Az eléggé színpompásra sikerült, különböző virágokkal teli királyi meghívón madárka, pillangó, sőt méhecske is szerepel.

***

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aba Sámuel
2023. május 03. 15:48
Nem írták rá, hogy hány órakor lesz a koronázás. Az Isten szerelmére, kérdezze már meg valaki, nehogy lemaradjanak a vendégek!
MyOp
2023. május 03. 15:28
Szóval a Karcsiból mégis király lesz. Jól van.
metálgitár
2023. május 03. 09:00
Szép, de azért vehették volna a fáradságot, hogy helyesen írják le Magyarország hivatalos nevét. Az ugyanis angolul sem "Republic of Hungary"/"Magyar Köztársaság" már, hanem "Hungary"/"Magyarország".
brekker
2023. május 03. 01:19
Nem kell mindig elégedetlenkedni. Nem azért, mert nincs értelme, hanem azért, mert értelmetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!