Folytassa, Loretta – nem cenzúrázza a Brian életét John Cleese

2023. május 26. 18:37

1979-ben poén volt, 2023-ban magyarázkodni kell miatta.

2023. május 26. 18:37
null

Színpadra vinné a Brian életét a Monty Python színésze, John Cleese, ebből az apropóból pedig rengeteg, a darabban résztvevő színész nyomást gyakorolt rá azzal, hogy törölje a Loretta-jelenetet. Ez az a rész, amikor az egyik karakter, Stan kitalálja, hogy ő nő, Lorettának akarja magát hívatni, sőt, szülni is akar.

Íme: 

John Cleese Twitteren reagált a híresztelésre.

Eszem ágában sincs kivágni a jelenetet. Erre persze valaki bepanaszolt a sajtónál. Hihetetlen, de a brit sajtó felől egy megkeresés sem érkezett”.

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Albu
2023. június 01. 12:35
Loretta jogerőre emelkedett, ezt inkább ünnepelniük kellene, nem? : ) Sőt: abból az egy jelenetből mehetne holmi lakásszínházakban egy progresszív feldolgozás : D
pragmatika
2023. május 27. 13:42
Egyik kedvenc filmem. Nagyon tetszik a "mit adtak nekünk a rómaiak" jelenet. "A Rómaiak elvettek tőlünk mindent !!! Kiszipojoztak bennünket. És mit adtak nekünk cserébe ?" Válasz: Hát, vízvezetéket. Jó,jó, vízvezetéket. És azonkívül ? Csatornarendszert. Jó, jó csatornarendszert. És azonkívül ? Utakat. Jó, jó utakat. De azonkívül semmit ! Irány a Karmelitához, kordont bontani !
Wolfram004
2023. május 27. 10:06
A Monty Python abszurditása fasorban sincs a világot káoszba fordítani igyekvő liberál-náci világhatalom kreativitásához képest. Nincs olyan szürreális poén, ami ne válna valóssággá általuk. És mindezt a jószándék, pozitív hívószavak köntösébe bugyolálva.
Charlie5
2023. május 27. 08:18
Vicces újra nézni a filmet, ami akkor abszurd bomba humor volt az ma a valóság. Most ezen lehet kacagni, de nem túl jóízűen. A volt ávós humoristánk Komlós János is azon humorizált, hogy nem szeretné megérni a kötelező buzulást. Kezdetben megkövezték a buzikat, azután börtönbe csukták őket fajtalankodásért majd megtűrték most már közel vagyunk a kötelezéséért, így időben meghalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!