Reagált a Kreml az amerikai szenátorra, aki szerint „az oroszok halála a legjobb befektetés az USA zámára”

2023. május 28. 17:00

Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő szerint az amerikaiak egyik beruházása „a második világháborúhoz és a holokauszthoz vezetett el”.

2023. május 28. 17:00
null

Dmitrij Peszkov reagált Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Kijevben, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök jelenlétében pénteken elhangzott kijelentésére, amely szerint

az oroszok halála a legjobb befektetés az Egyesült Államok számára.

Az orosz elnöki szóvivő szerint „nehezebb elképzelni nagyobb szégyent egy ország számára annál, mint azt, hogy ilyen szenátorai legyenek”.

Zaharova: Az amerikaiak egyik beruházása a második világháborúhoz és a holokauszthoz vezetett el

Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő kijelentette, hogy az amerikaiak egyik beruházása „a második világháborúhoz és a holokauszthoz vezetett el”. Emlékeztetett rá, hogy amerikai cégek sora működött a náci Németországban.

(MTI)

Nyitókép: Russian Foreign Ministry / Sputnik via AFP

***

***

Összesen 271 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. május 28. 20:40
Kell a másfélpólusú világ az egy pólusú helyett (Kína kínja nélkül)?
stug
2023. május 28. 20:35
"- Ejh, öld a ruszkit, ne siránkozz, ne szisszenj minden kis szilánkhoz! Ha odasujtsz körül a sorshoz, a muszka pusztaság rikoltoz - a széles fejsze mosolyog." /József Attila/
Józsi6
2023. május 28. 19:50
Ki tudja ? Ostoba kérdés. Az apjának a cége. Ő vette át, ő folytatta azon a néven. Példa: Károlyi Mihály kastélya ma múzeum. Tehát Károlyi Mihály még él ebben az esetben ?
koronaszepe
2023. május 28. 19:49
Az oroszok egyik beruházása 100 000 000 halotthoz, megnyomorított nemzetek sokaságához vezetett. A főbűnöst a mai napig a főtéren mutogatjátok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!