Kovács Zoltán a kőolajvezeték ellen tervezett robbantásról: Hogyan lehetséges, hogy Ukrajna egy NATO-ország ellen szervezkedik?

2023. május 14. 19:01

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár is reagált a Washington Post értesülésére.

2023. május 14. 19:01
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Washington Post nemrég úgy értesült,Zelenszkij fel akarta robbantani a Barátság vezetéket, hogy csapást mérjen Magyarországra.

Erre a hírre többek között Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár is reagált Twitter-oldalán.

Az államtitkár csupán egy kérdést tett fel az értesüléssel kapcsolatban:

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Facebook

***

***

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 26. 17:05
Miért,családos emberként te is az Orosz Barbit döngetted..
balbako_
2023. május 15. 05:57
Felbátorodott attól, hogy a legfőbb szövetségese az USA felrobbantotta az Északi Áramlat csövét pedig az több NATO tagállamot szolgált ki.
borvssoias
2023. május 15. 02:53
Ez az egész történet csak azt támasztja alá, hogy magyar-orosz határra van szükség a Kárpátoknál, hogy biztosítva legyen a megbízható és kedvező energiaellátás.
Hangillat
2023. május 15. 00:47
Az UNESCO Világörökségi Listájára a Druzsba csővezeték azonnal védettként felvevendő. "AZ UKRÁN SEREG 2 ÓRA ALATT A BALATONNÁL LENNE" fenyegetés időtartamát növelni korrupciós szerződési kitételekkel, más irány más országban, a Holdon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!